Hae
Outi Karita

BELLA 2-V kuulumisia

Bella täytti viime perjantaina 2 vuotta ja nämä pari vuotta ovat kuluneet ihan hujauksessa ja silti niin paljon on tapahtunut. Kahden vuoden aikana Bellasta on kuoriutunut omanlainen lapsi. Sisaruksia ei sinänsä tarvi vertailla, heissä on paljon samaa ja kuitenkin kummatkin ihan omia persooniaan niin kuin kuuluukin.

Bella on hyvin iloinen ja nauravainen lapsi, hän omaa vahvan tahdon ja temperamentin. Hän haluaa tehdä myös paljon asioita itse ja onkin oppinut monia taitoja tämän vahvan tahdonkin ansiosta. Hän haluaa itse valita itse vaatteensa ja tyllit, toppaliivi ja ”faakut” eli farkut on nyt kovasti mieleen ja aina hän haluaa esitellä koko perheelle vaatteensa kun on saanut ne päällensä. Melkein itse puetaan kaikki, vähän vielä tarvitaan apua. Pinnejä ja ponnareita myös laitetaan tämän tästä tukkaan, kun isoveljelläkin on, kauaa ne eivät vaan siellä yleensä pysy ja ponnarin saa pienen just ja just tehtyä.

Musiikki saa Bellaan liikkeelle ja mielellään tanssii ja laulaa, laululeikkejäkin matkii. Leikit sisällä ja ulkona, kummassakin on mieleen ja paljon leikkii niin veljen kanssa kuin ihan itsekseenkin. Tän hetken isoimpina leikkijuttuina on vauvanukke, Pipsa possu lelut, leikkikeittiö ja interaktiiviset koira ja pupu eniten mieleen! Ulkona kiva on loiskia vesilätäköissä ja leikkipuistossa kierretään kaikki jutut aina läpi! Vesipeto hän myös on hirmuinen!

Kirjoja on paljon katseltu ja nyt vähän maltetaan jo tarinaakin joskus kuunnella. Ohjelmista parhaita on Pipsa Possu, Kaupungin sankarit sekä Ryhmä Hau! Palapelien parissa myös viihtyy, nuppipalapelit melko hyvin taitaa ja kovasti myös sovittelee jo ihan kunnon palapelin palojakin yhteen, tätä alkanut ihan hetki sitten harjoittelemaan.

2 vuotta imetystä tuli meillä myös täyteen, iltamaidot vielä halutaan ennen unille menoa, muuten ei enää tissillä käydä, mutta kun jännittää tai harmittaa niin käsi äidin paidan sisään hamuaa. Kuivaksi on opittu jo syksyllä ja nyt tovi oltu ilman vaippaa yötkin, joskus joku vahinko toki käy, kuuluu asiaan!

Kysyä saa muitakin kuulumisia jos mieleen jotain vielä tulee!

Instaan synttäripäivänä kirjoittelin vielä näin…

”Itte, mää itte”
täytän 2 vee!
Tahdon kovaa,
halaan lujaa,
pussaan kun ite haluun!
Musa saat mut tanssimaan,
hurjasti pyörimään ja laulamaan.
Nauramaan mut helposti saa, hymy usein kasvoillani loistaa.
Haluan ja tahdon kovaa,
jos en jotain saa,
niin mielipiteeni kyllä kerron,
jalkaa poljen ja lattialla makaan!
Itte haluan asioita tehdä ja taitoni karttuvatkin kovaa.
Vähän jännitän vieraita,
mut hymyn herkästi väläytän ja hetken päästä jännityskin usein karisee.
Iloisesti päiviin herään ja innostuessani huudan ”jee”.
Nyt on aika juhlia,
jee!!!
”Itte, mää itte!”

Synttäreistä tulossa myös oma postauksensa!

Lue myös

Bella 1-v

Synnytystarina 2020

Instassa

@outikarita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *