Hae
Outi Karita

Energian heilahteluja

Tällä viikolla on tosiaan koettu energianheilahteluja. Tällä viikolla oli täysikuu ja kolmisen yötä ennen täydenkuun yötä, meni aamuyöt heräillen ja vähän valvoenkin, Bellakin nukkui vähän levottomammin. Aamuisin sitten väsytti…. Energia kuitenkin virtasi pienen herättelyn jälkeen ihan hyvin jo aamupäivisin. Liikunta teki hyvää ja oon nauttinut tosi paljon siitä tällä viikolla niin ulkoillen kuin sisälläkin liikkuen. Oon haastanut itseäni, heittänyt uskomuksiani romukoppaan, fiilistellyt!

Täydenkuun yö toi helpotuksen ja nukuttiin oikein makoisasti! Sitten alkoikin kuukautiset, jotka imaisivat musta energiaa ja lauantaina kunnolla alkaessaan vetivät mut ihan väsyksiin. Nukuin jopa aamupäiväpäikkärit kun Riku lähti lasten kanssa ulos ja vasta iltapäivällä alkoi olla vähän enemmän energiaa kehossa. Tänään sitten heräsinkin jo ihanan virkeänä ja tunsin heti, että tää on hyvä päivä, nyt on hyvä aamu! Oon tänäänkin antanut keholleni rauhaa, ulkoiltiin koko perhe aamupäivällä ja illalla tein kehonhuoltoa HERO:n kehonhuoltotreenin puitteissa, pitkästä aikaa putkirullalla ja loppurentoutus putkirullan päällä tuntui niin hyvältä!

Oon tuntenut tällä viikolla ihan tosi paljon kiitollisuutta! Vaikka kuukautiset aiheuttavat hieman ristiriitaisiakin fiiliksiä, niin olen nekin kohdannut kiitollisuudella ja hengitellyt pienet kipuilut hellittämään. Olen ollut kiitollinen niin monista ihanista ihmisistä elämässäni! Riku oli tällä viikolla parin yön työreissulla ja oli ihana saada hänet viikonlopuksi kotiin ja ihana, miten hänkin otti koppia, kun lauantaina multa oli veto poissa. Sain ihan omaan tahtiin ladata akkujani. Oon kiitollinen siitä, mihin kaikkeen muhun keho on pystynyt eri elämänvaiheissa ja mihin se pystyy tällä hetkellä ja nauttinut liikkumisesta ilman kipua tai pelkoa kivusta. tästä instassa oma päivityksensä tarkemmin, mutta jotkut ehkä muistavat mun pitkäaikaiset jalkakipuilut ja -ongelmat. Ne kuitenkin lopulta muuttivat myös mussa jotain, mun ajatuksista ja tavoista liikkua, mun kyvystä nauttia kehostani!

Joten kiitos tästä viikosta!

Lue myös

Perjantain energiset fiilikset

Selvät säännöt somelle!

Instassa

@outikarita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *