Hae
Outi Karita

Miltä arki tuntuu ja näyttää nyt?

Viikko sitten kirjoitin, miten tervetullutta arki on, kun kerhot ja osa lasten harrastuksista alkoi. Samalla aloitin itse HERO:n tehosetin, josta olen vetänyt treenejä. Otin myös HuiGee Box kahden viikon nyrkkeilytreenisetin, joka alkoi tällä viikolla ja tulee sisältämään 4 treeniä. Joulunajan kerho- ja harrastustaukojen jälkeen siis viime viikolla arki koki paluuta sekä muutosta!

Rento meininki aikatauluissa ja päivien mukaan eläminen on ihanaa, mutta on myös tervetullutta pieni rytmitys päiviin, jota nyt ainakin kerhot ja harrastukset tuovat. Samalla ne tuovat vähän ulkopuolelta tulevaa vaihtelua päiviin. Kerhottomina ja harrastuksettomina päivinä voi sitten mennä ja olla rennommin, vielä ihanampaa kun se ei ole jokapäiväistä!

Viime viikolla oli ekstratohinaa myös parina päivänä. Yhtenä päivänä vietiin Lukaa serkkunsa lasketteluoppiin tuohon lähimäkeen. Torstaina oli Nuuttipukin päivä, jota täällä päin Suomea vietetään ”Nuutittamalla” eli lapset pukeutuvat ja käyvät ovilla kysymässä ”saako laulaa” ja palkaksi laulusta saavat yleensä jotain herkkua. Me pukeuduttiin koko perhe ja käytiin kolmen sukulaisen luona. Ihania myös tällaiset perhehetket! Ollaan myös lähes joka ilta pelattu jotain lautapeliä, sillä Luka on niistä nyt kovin innostunut! Lauantaina vietiin lapset päivän ajaksi mammalaan hoitoon, olisi kyllä tehnyt terää myös lasten yöhoito. Me järkkäiltiin Rikun kanssa kotia ja autotallia ja lopuksi haettiin pizzat vielä ennen kuin haettiin lapset kotiin.

Arki on tuntunut tosi hyvältä, aikataulut on tuntuneet hyvin istuvan arkeen ja ohjatut kotitreenit on tuoneet uutta boostia mun elämään! Alkuvuoden virtaa tuntuu olevan, mutta täytyy myös pitää huoli ettei kuluta sitä virtaa loppuun innossaan. Lepohetket on tärkeitä, oma aika on tärkeää ja niitäkin hetkiä on onneksi arkeen edelleen mahtunut!

Pidä säkin kiinni hyvästä energiasta ja jos se nyt on hukassa, niin mieti miten sen tavoittaisit!

Lue myös

Odotettu arjen startti!

Sunnuntai-illan tervehdys

Toiminnan täyteinen tiistai

Instassa

@outikarita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *