Hae
Outi Karita

Sunnuntai-illan tervehdys

Mulla on usein ajatus päivän alussa, että bloggaanko sinä päivänä vai en. Sunnuntai on perinteisesti mulle bloggauspäivä. Tänään tässä illalla kuitenkin mietin, että miten käy tänään. Haluaisin jotain kirjoittaa, mutta onko minulla aikaa? Mitä edes kirjoittaisin tänään, puskenko itseni nyt väkisin blogin äärelle vaikka tulisi kiire, vaikken tiedä mitä kirjoitan, vain koska on sunnuntai? No, pienelle ajatuksen jaoelle löytyi nyt vielä aikaa ennen sunnuntai-illan saunaan menoa. Nimittäin kun edellä olevia kysymyksiä pyöritin päässäni, syntyi ajatuksia ja toimikoon tämä kirjoittaminen samalla ajatusten purkuna…

 

Ajatus asioiden puskemisesta. Se nousi mieleen. Itsensä on toki hyvä pitää aktiivisena haluamiensa asioiden eteenpäin viemisessä tai jonkin asian aikaansaamisessa, mutta kannattaako puskea väkisin. On hyvä myös antaa asioiden tapahtua ajallaan ja heittäytyä elämään hetkessä, huomata milloin on aika toimia ja milloin ei. On hyvä löytää tasapaino!

Äitiys on antanut mulle paljon armollisuutta ajatuksiin ja monet ennen niin mustavalkoiset ajatukset eivät enää olekaan niin mustavalkoisia. Yhä enemmän oman hyvinvoinnin ja kehon viestien kautta toimiminen on läsnä ja syventynyt.

Lepoa ei tarvitse ansaita! Ei tarvitse olla ensin siivottu, pyykätty, treenattu ennen kuin voit huilata. Oikeasti kotiäitinähän pitää hoitaa ruuat, aamutoimet, leikit, ulkoilut ennen edellä mainittuja kotitöitä ja treenejä…. Huilata voi ja pitää kun siltä tuntuu, jos siihen suinkin on mahdollisuus. Itselle pitää antaa mahdollisuus. On asioita joita on pakko tehdä, mutta ovatko aina kaikki mitä itseltään vaatii pakollisia? Itsekin tarvitsen toisinaan tästä muistutusta!

Tällainen ajatus nyt viikon loppuessa ja uuden alkaessa….

Millainen viikko sulla on ollut?

Täällä ollut melko touhukas ja alunperin tänään oli ajatus siitä kirjoittaa, mutta ehkä palaan siihen alkuviikosta…

Lue myös

Toiminnan täyteinen tiistai

Odotettu arjen startti!

Instassa

@outikarita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *