Hae
Outi Karita

Odotettu arjen startti!

Odotettu arki on startannut, kiitos!
Olihan kivaa ja tervetullutta välillä myös, kun oli rennompaa olemista ilman aikatauluja,
mutta nyt oli jo aika arjen aikataulujen!

Vaikka viime viikolla Riku palasi töihin maanantaina, tuntuu vasta nyt, että on palattu arkeen. Viime viikolla Riku teki vain kolmipäiväisen viikon eikä kerhoja yms. ollut. Tällä viikolla jo sitten normaali työviikko ja odotettu kerhon alkaminen tälle vuodelle. Pikkuhiljaa myös lasten harrastukset alkavat, nyt ensimmäisenä saa alkaa Lukan voimistelukoulu, muiden (Lukan perhefutis, Bellan tanssimuskari) kanssa joudutaan vielä odottamaan, koska vaativat aikuisen mukaan….

Kerhon ja harrastusten alkua on Luka kovasti odottanut, mutta täytyy myöntää, että niin minäkin! Bella ei niin kovasti kaipaa vielä menoa ja meininkiä, hälle tuntuu riittävät nämä kotoisatkin puuhat. Lukalla on selvästi välillä käynyt hieman aika pitkäksi ja varsinkin viime viikolla, kun Bella oli nuhainen jonka johdosta pyörittiin kotona ja ulkosalla. Kavereita ei olla nähty sitten uuden vuoden vaihtumisen jälkeen. Jos meikäläiselläkin tuntuu tuskaiselta tällainen, niin ymmärrän, että lapsella vasta tuntuukin ja että se tunne heijastuu käytökseenkin, seinäthän kaatuu päälle melkeinpä kirjaimellisesti. Kerhot ja harrastukset rytmittää kyllä ihanasti arkea ja tuovat siihen erilaista aktiviteettia lapsille ja kyllä, tälle kotiäidillekin! Lisäksi olisi ihana itsekin nähdä ystäviä, joten kaipaamme ystäviä niin äiti kuin poikakin!

Tänään päästiin sitten tutustumaan Lukan uuteen kerhopaikkaan ja sen työntekijöihin ja huomenna starttaa sitten kerhoilu. Nyt kerhoa onkin enemmän kuin aiemmin, kolmena päivänä viikossa 3h kerrallaan. Luka on ihan innoissaan menossa uuteenkin kerhoon, vaikka hieman jännittää, mutta hän on itsekin sanonut, ”äiti, eks sää muista et on mua jännittänyt ennenkin ekaks”. Ihana, viisas poika, joka ymmärtää jo, että alku se vaan jännittää hieman. Ja taas ihmettelen, miten iso esikoisesta on jo tullut….

Itse aloitin hieman extempore HERO valmennuksessa tehosetin, jonka lunastin heti 3 kuukaudeksi itselleni. Tätä pyörittelin viikonloppuna, kunnes sitten sunnuntai-iltana tuntia ennen kuin valmennukseen julkaistiin ensimmäinen tervetuloa video, lunastin paikkani. Mietein tätä, koska kyllähän mä osaan syödä ja liikkua, lisäksi haluan tehdä näitä kehoani kuunnellen, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin näkökulmasta. Kuitenkin samalla kaipaan jotain muuta kuin täysin yksin kotona treenaamista, inspirointia ja hyvän fiiliksen jakamista puolin ja toisin. Tänään heti tein ensimmäisen treenin Nannan ohjaamana. En tehnyt sitä puskemalla täysillä väkisin vaan juuri, kuten Nanna ohjeistikin, oman kehon ja olon mukaan. Vitsit sain tuosta ohjatusta pätkästä paljon enemmän irti kuin itsekseni tehtävästä lihaskuntotreenistä ja oli niin hyvä olo treenin päätteeksi. Tanssin ja joogaan mielelläni yksin, mutta lihaskuntotreeneissä tykkään enemmän tällä hetkellä tällaisesta ohjatusta, jonka voi kuitenkin tehdä itselleen sopivaan aikaan!

Kiitos arki!
Kuinka monella muulla starttasi arki isommin tällä viikolla?

Miten sun viikko on startannut?

Lue myös

Kiitollisuuden muistoja vuodesta 2021

Vuoden ensimmäinen maanantai alkoi pusulla

Instassa

@outikarita

Yksi kommentti

  1. Katariina kirjoitti:

    Täällä myös arki eli opiskelut startanneet tällä viikolla, vaikka ikävä kyllä joudumme etänä olemaan. On kuitenkin kiva, että on päivittäin etätuokioita yhdessä niin tulee se tunne että ollaan tässä yhdessä eikä joudu vain kotona aivan ilman kontakteja yksin puurtamaan 🙂 Kuulostaa kivalta myös teidän arkitouhut ja etenkin tuo Hero -valmennus, antaa varmasti aivan uutta inspiraatiota treenaamiseen. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *