Hae
Outi Karita

Miten vuosi on startannut?

Me vietettiin uuden vuoden aattoa ystäväperheen luona jo kolmatta vuotta peräkkäin. Meillä on saman ikäiset lapset ystäväni kanssa, joten lapsilla on seuraa toisistaan ja meillä aikuisillakin ihanaa seuraa hyvien ystävien kanssa. Rentoa illan viettoa, hyvää ruokaa ja vähän raketteja. Noh, tarvihan näiden pikkuisten kanssa kotiin suunnata nukkumaan, kun väsy alkoi painaa lapsia. Ysin jälkeen kummatkin lapset sängyissään nukkumassa ja kahdenkeskistä aikaa mulla ja Rikulla. Eipä ihmeempiä tehty, varsinkaan kun mä aloin simahdella sohvalla jo hyvissä ajoissa ennen puolta yötä, mutta puoliltaöin olin hetken hereillä ja sitten siirryinkin sänkyyn jatkamaan sohvalla hyvin alkaneita unia!

Me ollaan viikonloppu otettu melko rennosti, nukuttu koko perhe jopa pitkään aamuisin. Ulkoiltu, pulkkailtu, käyty luistelemassa, luettu kirjoja, pelattu lautapelejä ja kotoiltu. Vuosi siis on aloitettu rennosti, ihanaa, että sattui olemaan vielä viikonloppu! Huomenna onkin paluu arkeen, Riku oli lähes koko tämän viikon lomalla, mutta huomenna sitten palailee töihin! Viikon päästä alkaa Lukan kerhot ja harrastukset nyt on vähän vielä kysymysmerkkinä (?)

Myös valtava inspiraation puuska puhaltaa kokoajan mun päässäni ja lähinnä kodin laittamisen suhteen. Hirmuinen halu olisi organisoida, karsia ja sisustaa. Samaan aikaan tosin sormet syyhyä kirjojen pariin ja silmiä on vaikea saada irti hyvien kirjojen sivuilta. Voin sanoa, että kun mun töihin paluun myötä perheen tulot ainakin vähän kasvavat niin alkaa yhä enemmän ajatukset toteutua. Tää on vaikeaa mulle, kun haluaisi kaikki heti valmiiksi, kun saa jonkin idean eikä siinä ongelmana ole edes aina raha vaan myös aika! Nyt mä toivon, että saadaan ensi viikolle yhden päivän autotallin raivaus talkoot miehen kanssa kaksin järkättyä! Niin ja mitä sisustukseen tulee, niin yhden lipaston pistin tilaukseen Askosta.

Alan inspiroitua tästä vuodesta kokoajan enemmän ja enemmän. Ennen vuodenvaihdetta en kovastikaan tätä vuotta miettinyt ja suunnitellut, mutta nyt ajatukset liitävät erilaisissa suunnitelmissa ja mahdollisuuksissa. Kalenterin suhteen sormet syyhyävät. Kiva alkaa miettimään tätä vuotta isommin ja suunnitella taas reissuja ystävien luokse ja kesänreissut ja pihatyöt jo alkavat pyöriä mielessä… Myös Bellan synttärit ovat alkaneet pyöriä suunnitelmissa ja ihan vähän jo pinterestiäkin selattu, heh.

Nyt kuitenkin nautitaan ihanan talvisesta tammikuusta ja kodin sisäpuolen sisustamisesta sekä karsimisesta.

Miten sun vuosi on alkanut?

Instassa

@outikarita

Lue myös

Kiitollisuuden vuosi 2022

Mitä kannan mukanani vuodesta 2021

Tulevissa postauksissa ainakin:

Vuoden 2021 kooste

Joulukuun kirjat

Maanantain my day

Ajatusta tammikuusta

2 kommenttia

 1. Emma kirjoitti:

  Mun vuosi on alkanut ilolla siitä, että vauva pysyi mahassa tämän vuoden puolelle 😀 Ja sitten ahdistuksena että tämä ei synny ikinä :’D

  Mutta sellaista kyselisin että tuleeko teidän lapset samaan päiväkotiin missä olet töissä? Mulla itselläni oli tämä tilanne (ja vain hyviä kokemuksia), kun olin vielä töissä enkä äitiyslomalla ja kiinnostaa sinun ajatukset asiasta vaka-ihmisenä? 🙂 Jopa ihan postauksen aiheena?

  • Outi Karita kirjoitti:

   Tsemppiä loppuodotukseen <3
   En hae lapsia samaan päiväkotiin. Tiedän kyllä useamman,jolla ollut samassa, missä itse on töissä ja oon itse töissä meidän lähipäikyssä, mutta en halua itse omiani samaan vaikka osaltaan kätevää olisikin. Tosin tähänmeidän lähipäikkyyn on myös hirmuiset jonot….
   Varmasti päivähoitokuvioista on tulossa postausta vielä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *