Hae
Outi Karita

Kiitollisuuden vuosi 2022

Kiitollisuuden vuosi nousi jo syksyllä mieleeni.
En erityisesti hae teemaa tai tavoitteita vuodelle,
mutta tämä teema nousi pinnalle ja sopii monestakin syystä tälle vuodelle
ja haluan sukeltaa myös entistä syvemmälle kiitollisuuteen!

Kiitollisuuden vuosi

Kuten kävi vuosi sittenkin, niin tällekin vuodelle mulla on myös teemaan sopiva kalenteri aivan sattumalta. Vuoden 2021 teemana oli ilon vuosi ja kun keskityin näihin ilon kokemuksiin tietoisesti enemmän ja syvemmin, niin sillä oli vaikutuksensa. Tänä vuonna sain pr-lähetyksenä Viisas elämä kustantamolta Maria Nordin:n Kiitollisuuden vuosi 2022 -kalenterin, joka hyvin siivittää ja auttaa myös tarkastelemaan kiitollisuutta monista vinkkeleistä pintaa syvemmältä. Kiitollisuuden miettiminen ei minulle suinkaan ole uusi asia, sanoitan mielessäni itselleni ja ääneen itselleni sekä muillekin kiitollisuuden tunteitani ja ajatuksiani useinkin, mutta katsotaan, mitä vuosi tuo tällä saralla uutta, kun tietoisesti ja kalenterikin kysymysten kautta ehkä eritavoinkin ja eri vinkkeleistä miettii näitä asioita.

Kiitollisuuden vuosi

Kiitollisuuden vuosi muutoksineen

Tämä vuosi tulee olemaan myös muutosten vuosi.
Muutoksiakin on osaltaan hyvä tarkastella kiitollisuudenkin näkökulmasta.

Muutoksia tuo alkuvuodesta heti Lukan muuttuneet kerho järjestelyt ja se myötä tulee hieman erilaisia kuvioita arjen rytmiin. Tämä tuntui aluksi aikataulujen suhteen huonolta muutokselta (muitakin harmituskia tähän liittyi kyllä), mutta voikin olla lopulta tervetullut muutos arkeen ja muistuttaa myös, että ne arjen rytmitykset voi olla hyväkin joskus myllertää. Nyt lähdenkin uusiin kuvioihin ajatuksella, että mitä uutta tämä voikaan mahdollistaa! Kevään myötä Bellakin toivottavasti pääsee aloittamaan kerhoilun, kun täyttää 2 vuotta.

Loppuvuodesta startannut Me&i -myyjän työ on tarkoitus saada hyvään vauhtiin kevätkaudella! Kesällä olisi tarkoitus aloittaa omat työt päiväkodissa pikkuhiljaa ja asteittain. Kesälle suunnitelmissa 50% työaika ja järjestellään työkuviot Rikun kanssa niin, ettei lapset mene vielä kesällä hoitoon vaan vasta sitten syksyn myötä. Joten päivähoitopaikatkin täytynee nyt laittaa hakuun heille.

 

Kiitollisuus

Menneessä, nykyhetkessä ja tulevaisuudessa on paljon kiitollisuuden aiheita ja kaikki aiemmin mainitut muutoksetkin sisältävät syitä kiitollisuuteen. Vuoden aikana tulen kiitollisuutta käsittelemään itsekseni ja myös täällä blogin äärellä! vuoden 2021 viimeisessä postauksessa jo käsittelin kiitollisuutta, mutta sukellan vielä syvemmin lähipäivinä viime vuoden kiitollisuuden aiheisiin.

Kiitos vuosi 2021 menneestä,
kiitos vuosi 2022 tulevasta!
Tervetuloa
kiitollisuuden vuosi
2022!

Lue myös

Mitä kannan mukanani vuodesta 2021

Instassa

@outikarita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *