Hae
Outi Karita

Mitä kannan mukanani vuodesta 2021

Voisin kait ottaa mukaani pettymykset ja surut,
joita vuoteen kuului,
mutta valitsenkin ottaa ilon ja kiitollisuuden hetket,
joissa on suurempi voima hyvään.

Kaikki ei menneet, kuten olisi toivonut, maailmakin on edelleen melko sekaisin ja omassakin elämässä oli unelmia ja toiveita, joista kaikki eivät toteutuneet, mutta näistä voin kantaa ensi vuoteen mukanani toivoa ja uskoa, että kaikki järjestyy aikanaan, asioilla on aikansa ja usein myös tarkoituksensa, vaikkemme aina näe ja ymmärrä sitä ainakaan heti. Tällä en missään nimessä tarkoita, että tuleen pitäisi jäädä makaamaan, tekoja ja sanoja tarvitaan eteenpäin mennessä ja monet yrittäjät ovat nyt vuoden vaihtuessa ahdingossa. Nyt puhun enemmän omasta energiastani jota valjastan itsessäni ja jolla suuntaan vuoden vaihteeseen. Kiitollinen voin olla omista vaikeistakin hetkistä, sillä niissä piilee myös kasvun, itsensä kohtaamisen ja vahvistumisen mahdollisuus.

Kannan mukanani ilon! Koin paljon ilon hetkiä yksin ja yhdessä perheen sekä ystävien kanssa. Elämä oli tänäkin vuonna seikkailu, joka antoi uusia kokemuksia, onnen ja ilon hetkiä, pieniä ja suuria. Kokoan jossain kohtaa koosteen tänne blogiinkin vuoden 2021 hetkistä.

Kannan mukanani kiitollisuutta! Kiitollisuutta noista onnen ja ilon hetkistä. Kiitollisuutta vielä tästä yhdestä kokonaisesta vuodesta kotona, kotiäitinä. Kiitollisuutta terveydestä. Kiitollisuutta omasta perheestä, omista ystävistä elämässä. Kiitollisuutta kodista ja elämästä! Kiitollisuutta kasvusta, kasvun kipeistäkin hetkistä ja niiden kipujen kohtaamisesta ja paikkaamisesta. Kiitollinen kasvusta, joka kantaa minut ensi vuoteen entistä ehompana!

Siispä vuoden vaihtuessa keskityn
kiitollisuuden, ilon, toivon ja unelmien hyvään energiaan!

KIITOS VUOSI 2021!

HYVÄÄ ja toiveikasta UUTTA VUOTTA!

Lue myös

Ilon vuosi 2021

Instassa

@outikarita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *