Hae
Outi Karita

Aikuisten joululahjat

Aikuisten joululahjat tänään vuorossa, kun eilen tuli koostetta lasten jouluahjoista. Minähän olen ihminen, jolle on turha ehdottaa, että eihän osteta lahjoja. Musta on ihanaa, kun löytää jotain toiselle sopivaa lahjaksi ja on ihana antaa ajatuksella lahjoja. Kyllähän mä myös tykkään saada lahjoja. Tänä vuonnakin huomasin kyllä monissa lahjoissa, että niissä tosiaan oli ajatus minusta mukana ja se lämmitti kovasti mieltä!

Mä oon myös sanonut, että meidän parisuhteessa jos päätetään ettei annettaisi lahjoja, niin olisi hälytyskellojen soitava, että nyt on jotain huonosti. Tällä en tarkoita, että muilla jotka näin päättävät olisi jotain huonosti tää on vain mun ajatus meidän suhteeseen ja lahjoihin liittyen, mähän oon yltiöromantikko! Mikäli ihmeempiä tarpeita ei ole, niin ainahan toista voi huomioida jollain kulutustavaralla/elintarvikkeella tai vaikkapa aineettomalla lahjalla tai hemmottelupalveluksella toiselle.

Lahjan ei tarvi olla mitään suurta tai kallista, tärkeintä on ajatus!

Outin lahjat

Kun Riku kyseli multa toiveita, niin kärsein todella kuivasta silmänympärysihosta ja noh, kuivasta ihosta muutenkin. Kaksi vuotta sitten sain Sensain silmänympärysnaamioita 10 kappaleen setin ja käytin ne todella säästellen, vasta tämän vuodensyksynä viimeiset. Toivoin siis niitä lisää, kun kodinhoitotuella en raaskisi niitä ostella lisää. Sain kuitenkin ihan eri tuotteita, mutta myyjän mukaan kuulemma vielä parempia! Lancomen lahjapakkauksesta löytyi yöksi kasvoille laitettava hoitovoide, joka laitetaan ihan kasvovoiteen päälle ja olen sitä silmäluomillekin laittanut. Nyt ei ole aamuisin iho kiristänyt kasvoissa niin kuin yleensä. Mukana oli myös kasvonaamio, jonka käytän jonain omana hemmotteluiltanani! Sain siis melko arvokkaan lahjan, mutta niin tarpeellisen!

Aivan ihania lahjoja sain myös ystäviltä! Taidetaan tietää, että mä tykkään noista lakukuulista! Kirjojen ja lukemisen rakastajalle luettavaa, joka pääsee pikapuoliin lukuun! Sormet syyhyää jo värityskirjan pariin, se on niin ihanan meditatiivista, enkä olekaan pitkään aikaan värittänyt! Pidän kauniista asioista ja tosiaan korvakorut, hiuspanta, muki ja merinovillasukat, joille tosiaan on käyttöä ovat aivan ihania! Riku osti meille kummallekin myös lämmitettävät vehnätyynyt, jotka ovat kyllä oikein hyvä hankinta vanhan rikkoutuneet kauratyynyt tilalle!

aikuisten joululahjat

Rikun lahjat

Mä keksein itse Rikulle joululahjan jo hyvissä ajoin. Olisin jo antanut synttärilahjaksi, mutta silloin oli jo muuta hankittuna. riku kuuntelee todella paljon musiikkia ja podeja vastamelukuulokkeilla, sellaisilla isoilla kuulokkeilla. Kuitenkaan aina ne isot kuulokkeet eivät ole hyvät ja esim. kesällä kun tykkää käydä sähköpotkulaudallaan ajelemassa niin kypärän kanssa tarvisi nappikuulokkeet. Niinpä mä ostin langattomat nappikuulokkeet vastamelutoiminnolla. Lahja yllätti hänet ja oli vieläpä todella mieluisa ja huh, olin onnistunut valitsemaan hyvät! Lapset saivat valita iskälleen isän näköisen tontun. Okei, myönnettävä on, että olin tuon Aarikan tontun bongannut ja vähän ikään kuin sen esittelin sitten Lukalle, että eikös tää olisi iskän näköinen, heh.

Grillimiehelle ja ruoan tekoa rakastavalle miehelle hyvä lahja tuo grillikirja ja hippimehu myös, hih! Myös Riku sain merinovillasukat ja tosiaan hän itse hankki meille nuo vehnätyynyt. Riku sai myös ravintolalahjakortin.

aikuisten joululahjat

Aikuisten joululahjat – yhteiset

Suklaata, herkkuja, teetä ja glögiä, kuluvat varmasti! Aivan ihania itsetehtyjä juttuja myös tuli, rasvaa, saippuaa ja itse värjätyt kynttilät! Tuon ison piparkakkukranssimuotin käyttöön ottoa Luka on kovasti kysellyt ja olen kuvannut, että uudeksi vuodeksi tehdään ja koristellaan piparikranssit! Niin ja saatiin myös mun äidiltä itse kudotut villasukat, aivan ihanat!

aikuisten joululahjat

Lue myös

Lasten joululahjat

Joulu 2021

Instassa

@outikarita

2 kommenttia

  1. Kata kirjoitti:

    Ihania lahjoja! Ja oon samaa mieltä, lahjoja on ihana antaa ja ihana saada! Parasta on jos lahjat tulee oikeasti tarpeeseen ja niissä näkyy lahjan saaja eli on oikeasti mietitty ja käytetty aikaa. ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *