Hae
Outi Karita

Lasten joululahjat

Lasten joululahjat tänäkin vuonna olivat oikein mieluisia,
moni toive toteutui ja tarpeitakin täytettiin!

lasten joululahjat

Lasten joululahjat toiveina

Lapset tekivät hyvissä ajoin omat toivomuslistat lelulehdistä kuvia leikkaamalla. Lukalla meinasi välillä lähteämopo käsistä, mutta sitten hieman karsittiin välillä,  kun oli monta samankaltaistakin juttua. Bellan oli tietysti vielä hankala ymmärtää mistä on kyse, mutta lehtiä katsellessa valittiin kaikista eniten ihastuksia saaneet jutut. Aika selkeää oli, mitkä lasten isoimmat toiveet olisivat. Näistä listoista oli helppo sitten vinkata toiveita niitä kysyville ja muutama omakin ajatus oli lasten toiveisiin, kuten joitain vaatteita, paremmat nukenrattaat yms.

Lukalla toistui yksi toive viime vuodesta, oma petz lelukoira. Myös glitter tatuointistudiota on kovasti ihailtu koko joulukuu, muumitietokone on kiinnostanut kovasti ja kaikki super marion ja robo alive juttuihin liittyvät asiat! Lauta-/pöytäpelejä oli toiveissa myös useampi. Toiveita oli kyllä laidasta laitaan ja siitä puhuttiinkin, että kaikki eivät toteudu ja sitten vielä timanteilla merkattiin niitä tärkeimpiä.

Bellalla on selvästi ollut vauvat ja hevoset suuria kiinnostuksen kohteita tässä loppuvuodesta. Vauvanuket selvästi häntä lehtienkin sivuilta ihastuttivat. Myös Pipsa possu puhelin kovasti häntä kiinnosti ja kaikki petz leikkieläimet.

Bellan joululahjat

Kuvastahan jäi sitten muutama lahja uupumaan, vaikka kuinka yritin muistaa kaiken laittaa kuvaan!

lasten joululahjat

Joululahjoina tulleet lelut olivat kyllä aivan hittejä hänelle. Selvästi suosikeiksi nousi Pipsa Possu puhelin, baby born nukke, vauvanrattaat ja yksisarvis keppihevonen (joka unohtui kuvasta).Näillä on leikitty ihan hirmu paljon ja hauskaa, miten nämä lelut yhdistyvät leikissä ja heh, vauvanrattaita työnnetään ja välillä puhelimeen vastataan…

Vaateista hän oli myös aivan ihastuksissaan! Muumimukeihin saatiin täydennystä ja uudesta muumimukistakin hän oli aivan innoissaan. Kaikkea muumiaiheisesta oikeastaan aina ihaillaan ja mun äiti vielä oli kutonut aivan ihanan muumimekon Bellalle!

Lukan joululahjat

Lukahan totesi lahjoista, että kaikki oli lemppareita!

lasten joululahjat

Leluista pieruääniä ampuva pyssy on tottakai mieluisa, meillä kun tällä hetkellä tuo pierukakkahuumori on kovassa huudossa (ei ehkä niinkään äidin huumoria, heh). Iso robo alive lohikäärme aiheutti paketteja avatessa ehkäpä eniten ihastusta Lukan kohdalla, ”nyt mä sain tän ison, mitä oon toivonut!”. Harmi vaan ,että lähtee nyt reklamointiin ja vaihtoon, kun kaikki toiminnot eivät toimineet…. Lelukoira sai nimen Petskoira, vaikkei olekaan niitä Petz leikkieläimiä (tämä vähän halvempi versio) ja ihastuttaa kumpaakin lasta! Super Mario leikit lähtivät tässä joulun jälkeen oikein kunnolla käyntiin ja uudet jutut tottakai mukana!

Karhupaita on valikoitu jo päälle. Marimekon jokapoika paita laitetaan tänään synttärijuhlille kuulemma ja Bamse futispaita odottaa taas futistreenien alkua! Pehmeätkin paketit siis ovat oikein mieluisia! Luka sai myös mun äidin kutomana muumipaidan, joka myös on aivan ihana! Luka saa joka joulu toisilta kummeiltaan Kalevalan vuosikoristeen ja ne roikkuvatkin lastenhuoneen hyllyssä ympäri vuoden tällä hetkellä, eläinaiheisina sopivat hyvin sinne!

Muumitietokoneen parissa on puuhailtu joka päivä pieniä hetkiä, hyvää kirjainharjoittelua, nyt kun kiinnostavatkin Lukaa paljon! Magneetit ja muumi puuhakirja ovat olleet jo puuhasteltavina. Vielä pakkauksissaan odottaa myös puuhapinkka ja glitter tatuointien tekosetti, kaikkea ei olla ihan keritty eikä tarvikaan, nyt on pitkäksi aikaa uusia puuhia! Glittertatuointistudiota ei siis nyt saanut, mutta tuo pieni tatuointientekosetti oli oikein mieluisa ja varmasti parempi nyt vielä!

lasten joululahjat

lasten joululahjat Samistelua

Luka ja Bella saivat aattoaamuna samanlaiset ihastuttavat pipariyökkärit. Samalla kun uusille yökkäreille oli tarvetta niin oli ihan pakko hankki jouluisat yökkärit ja näitähän meillä käytetään kyllä ympäri vuoden, oli meillä Lukalla viime kesänäkin joulukuusiyökkäri käytössä! Saivat myös villasukkia, osa olikin noissa kuvissa jo, mutta yhdet unohtui kuvista!

Saatiin myös koko perheenä Afrikan tähti -pelin juhlaversio, jota yksi erä ollaan nyt pelattu. Bella ei vielä pelata osaa, mutta Lukalta sujuu tällaiset pelit jo hyvin, eikä häntä edes haitannut, kun pantterirosvo vei kaikki rahat ja iskä voitti.

lasten joululahjat

Lasten joululahjat herättävät toki paljon ajatuksia, kuinka paljon ja millaisia. Olihan tässä aika paljon, mutta toisaalta oikein kivoja lahjoja ja uskoisin, että (toivottavasti) monet myös pitkäikäisiä! Meillä lapset intoili jokaisesta pienestä ja isosta, kovasta ja pehmeästä paketista.

Mitkä oli teillä lasten lahjasuosikkeja? 

Instassa

@outikarita

Lue myös

Joulu 2021

Mitä kerromme Joulupukista?

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *