Hae
Outi Karita

Vuoden viimeinen viikko rennosti katastrofien keskellä

Vuoden viimeinen viikko starttasi ja ajatukset suuntautuvat yhä enemmän ensi vuoteen. Syksyllä, kun moni asia oli vielä kysymysmerkkinä ja välillä ne kysymysmerkit ahdistikin, niin nyt on moni asua selkiytynyt ja ainakin muutaman kysymysmerkin kohdalla rauhaisampi olo vaikka välillä puskevatkin sitkeästi pintaan ilman vastauksia. Nekin saavat vastauksensa ajallaan kyllä.

Tätä viikkoa lähdin viettämään rennoin ja hyvin mielin! Riku pitää tällä viikolla osittain lomaa ja on ainakin enemmän kotona. Ei ole kerhoja, ei harrastuksia, muutamat sovitut treffit, mutta pääasiassa voidaan elellä päivät sen päivän tahdin mukaan, hetkessä eläen. Noh, pientä katastrofia kyllä saatiin viikon alkuun, mutta olin tämän kirjoittanut jo ennen sitä. Esikoinen, kun sai jotenkin telkkarin alas tv-tasolta… No, ei siitä sen enempää…. Onneksi tähän päivään on mahtunut oma pysähtymisen hetkikin ja paljon muutakin kuin tuo tv katastrofi!

Vuoden viimeinen viikko

Viikon lopussa vuosi vaihtuu ja suunnitelmissa vuoden vikaa päivää viettää ystäväperheen kanssa parilta viime vuodelta jo tuttuun tapaan.
Paljon on tapahtunut tänä vuonna, paljon varmasti tapahtuu ensi vuonnakin, mutta nyt eletään tätä viikkoa!
Jossain kohtaa pysähdyn vielä tähän vuoteen ja sen hetkiin,
kalenterinikin vuoden viimeinen miete niin kehoittaa….

”Ota hiljainen hetki
ja kirjoita ylös
ilon hetkiä vuoden ajalta.”

Millainen on sun vuoden viimeinen viikko?

Instassa

@outikarita

Lue myös

Joulu 2021

Ilon vuosi 2021

2 kommenttia

  1. Katariina kirjoitti:

    Niin tosiaan, se on vuoden viimeinen viikko nyt, enpä ollut asiaa noin ajatellutkaan. Täällä on aika paljon asioita mielenpäällä, mutta kuten sanoit, kaikki kyllä selviää aikanaan! <3 Ihanaa vuoden viimeistä viikkoa sinne ja sen jälkeen, oikein onnellista uutta vuotta! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *