Hae
Outi Karita

Joulu 2021

Joulu 2021 fiiliksissä

Päällimmäisenä kiitollisuus, rakkaus ja lämpö,
yhdessäolo ja rentous.
Taustalla käyneet myös perfektionismin suoritusyritys,
joka päättyi riittämättömyyden tunteeseen
ja lopulta sen hyväksymiseen,
että kaikki on oikeasti just hyvin ja siten, kuten tänä vuonna kuuluu!

Rehellisesti ja tiivistetysti joulun tunnelmat oli tuossa kuvattuna. Pysähtymisen hetkellä varsinkin on tuntunut nuo ensimmäiseksi kuvatut tunteet, kiitollisuus, rakkaus ja lämpö. Sohvalla istuessa, omien lasten touhuja katsellessa lämpö on läikähtänyt monen monta kertaa sisälläni. Kaikki ne asiat, mitkä tuntui jossain kohtaan harmittavan, että jäivät tekemättä, niin niillä ei ollut lopputulokseen merkitystä. Meillä on ollut ihana joulu!

joulu 2021

Joulu 2021

Joulu 2021 meni meillä jo useamman edellisen vuoden kaltaisesti rytmitykseltään. Aatonaattona kävin isäni luona hoitokodissa, tällä kertaa yksin. Aatonaattona myös illalla käytiin viemässä kynttilöitä haudoille.

Jouluaattona aamupäivä vietettiin kotosalla, syötiin puuroa, käytiin saunassa ja melkein katsottiin Lumiukko ja joulurauhan julistus. Siinä se telkkari päällä oli kyllä. Bellan päiväunien jälkeen suunnattiin Rikun veljen perheen luokse, johon myös Rikun vanhemmat tulivat. Siellä syötiin kunnon ateria ja voi, miten kaunis kattaus meillä taas oli! Joulupukki kävi ja Bella bongasi hänet jo ikkunasta innoissaan hokien ”joulu, joulu”. Lapset juoksivat pukkia vastaan, Bella uskaltautui syliin, Lukaa jännitti enemmän. Lahjoja saatiin useampikin ja taisi siinä muutama toivekin toteutua. Luka kävi melko kierroksilla ja lahjoja avatessa oli vaikea pysyä paikollaan, vihdoin kun odotus ja jännitys purkautui.

joulu 2021

joulu 2021

Aika myöhään vasta ajeltiin kotiin ajatuksena, että lapset saavat nukahtaa autoon, Luka nukahtikin melkein heti, mutta Bella kyllä valvoi kotiin saakka. Joulupäivänä nukuttiin koko perhe puoli ysiin, ihan ennätyspitkään! Joulupäivä otettiin tosi rennosti, mietittiin pulkkamäkeen lähtöä, mutta lopulta vietettiin sisäpäivä. Pakkanenkin ulkona paukkui melkoisen korkealla, melkein 20 asteessa jossain kohtaa. Meillä oli tosi rento joulupäivä ja lapset touhusi tosi paljon yhdessä ja erikseen uusilla leluillaan. Välillä vähän telkkuakin katsottiin ja yhdessä pelailtiin.

Tapaninpäivänä kyllä sitten jo normi herätys seiskan jälkeen. Nyt oli enemmän kotitouhuiluakin, kun meille tuli myöhemmin päivällä vieraita. Mun äiti miehensä ja mun veljen kanssa tulivat päivällä. Vielä saatiin viimeiset tämän joulun lahjat ja syötiin porukalla jouluateria. Mä ja mun veli nähdään superharvoin, liian harvoin ja oli tosi ihana nähdä! Mun äiti oli kutonut ihan mielettömän hienot lahjat koko meen perheelle, mä sain pitkään toivomani polveen asti ulottuvat villasukat, joihin mahtuu mun pohkeet, jes!

joulu 2021

Kiitos joulu 2021

Mä en nyt lahjoista sen enempää kirjoittele, mutta hyvin sopivia ja mieluisia sekä tarpeellisiakin lahjoja saatiin kaikki!
Kenties teen niistä oman postauksen?

Miten sun joulu on mennyt?

Instassa

@outikarita

Lue myös

Mitä kerromme Joulupukista?

Ilon joulukuu – Pysähtymisen ilo

2 kommenttia

  1. Heidi kirjoitti:

    Oli oikein mukavaa jälleen, kiitoksia aattoillan seurasta ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *