Hae
Outi Karita

Ilon joulukuu – Pysähtymisen ilo

Mulla on ollut tänä vuonna teemana ilon vuosi, saada ilo kuplimaan entistäkin voimakkaammin, kuten se joskus on kuplinut, löytää sille tilaa enemmän! Sattumalta, jos sellaista on kuin sattuma niin tulin ostaneeksi kalenterin, jonka nimi on ilon vuosi. Kalenterissa on ollut joka kuukaudelle ja joka viikolle ilon mietteitä, nyt joulukuulle teemana on pysähtymisen ilo.

Pysähtymisen ilo

Luonto seisahtuu, ja sinä olet osa luontoa.
Kun pysähdyt edes pieniksi hetkiksi, mitä sisälläsi silloin tapahtuu?
Kun pysähdyt itsesi äärelle, kaiken tekemisen ja ajatusten alta löytyy ilo.
Sinun olemuksesi syvin pilkahdus.

-Hidasta elämää, Ilon vuosi 2021 –

Pysähtymisen ilo on hyvä muistutus joulukuulle. Joulukuulle, joka monesti on ihmisille kiireistä aikaa vaikka samalla puhutaan, että joulu on pysähtymisen aikaa. On hyvä muistaa pysähtyä ja miettiä, mikä siinä joulussa on itselle tärkeää, mikä sen odotuksessa, mikä tässä joulun ajassa. Mitä kiireisempi on, sitä tärkeämpää on kenties pysähtyä, edes pieniä hetkiä. On hyvä muistaa sekä pysähtymisen että tekemisen ilo ja antaa ilon ohjata tekemistä myös joulunajassa!

Pst. itse ostin juuri kolmen 15 minuutin mittaisen meditaation paketin, joissa teemoina ovat lempeä kehonrentoutus, rakkaus ja valo sekä luottamus ja turva. Ihanan Maijan äänitteitä, jotka varmasti toimivat hyvin pysähtymisen hetkiin. Nämä ovat ostettavaissa Naisten hyvinvointikeskus Olennaisen verkkokaupasta!
Kehomielen Taika meditaatiopaketti

Lue myös tähän ajatukseen sopivat tekstit

Joulunodotus, 3 ajatusta miten meillä joulunodotus näkyy

Mihin käytät aikaasi?

Ilon vuosi 2021

Instassa

@outikarita

Yksi kommentti

  1. Jasmin kirjoitti:

    Huomenta!
    Blogissani on Joulun this or that-postaus ja nyt haastan sinut vastaamaan kysymyksiin blogissasi! Otatko jouluhaasteen vastaan?

    Iloista jouluarkea!?

    https://jasukuvaa.blogspot.com/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *