Hae
Outi Karita

Mitä kivaa tänään tehtäisiin?

Mitäs jos päivän tai viikon aloittaisi tuolla kysymyksellä?
Mitä kivaa tänään tehtäisiin?
Mitä tällä viikolla?

Välillä sitä vain kahlaa päiviä läpi, menee ikäänkuin autopilotilla ja sitten jos on jotain ikävää päivässä niin se jää helposti värittämään päivää. Joka päivä voisi kysyä tuon kysymyksen itseltä ja sen vastauksen ei tarvitse olla mitään ihmeellistä, ei uusia seikkailuja lasten kanssa tai itsensä kanssa, se voi olla jotain hyvin arkipäiväistä. Pelataanpa tänään kimbleä, katsonpa jakson hyvää sarjaa, hieron puolisoni hartiat… Kaikki arkipäiväinenkin voi olla kivaa, joka päivään voi löytää kivoja hetkiä ja keskittyä niihin, antaa niille isoimman huomion!

Tämä ajatuskulku ei ollut vain teille lukijat, vaan muistutus myös itselleni!

Tämä viikko on jo käynnissä.

Lukalla oli eilen neuvolalääkäri ja hän kun ei olisi halunnut mieslääkäriä, niin kokokäynnistä meinasi tulla ihan fiasko, saatiin kuitenkin kaikki hoidettua ja tsekattua lopulta, mutta kuulemma jatkossa hän haluaa vain NAISLÄÄKÄREITÄ! Nyt Luka vaikuttaa vähän siltä, että ollakko tulla kipeäksi vai ei… Hänellä oli viime viikolla yhtenä iltana kuumetta, mutta sen jälkeen ei mitään. Nyt on hieman ollut väsyksissä ja tänä aamulla vähän yskähteli, mutta aamun jälkeen ei mitään oireita, ehkä kuitenkin joku pöpö jyllää… En kuitenkaan vienyt Lukaa kerhoon eikä mennä myöskään jumppaan tänään! Päätettiin pitää tänään kuitenkin rauhallinen kotipäivä ja pelata sitä kimbleä!

Mä aloitin maanantaina meidän kodinhoitohuoneen uudelleen järjestämisen räjäyttämällä sen tai muutaman kaapin sisällön sieltä! Tosi paljon ihan roskaa ja pois laitettavaa ja homma jatkuu… Nyt iski tähän joku inspis ja ihana saada luotua sinne järjestystä, jota se tila on kaivannut ja mä oon kaivannut tätä inspistä!

Mitäs vielä edessä!

Mä haluan päästä nauttimaan ulkoilmasta yksin ja lasten kanssa! Mä haluan laittaa musat soimaan ja tanssia. Mä haluan kuunnella äänikirjaa touhuillessani ja lukea toista kirjaa päiväkahvini kanssa. Nämä kaikki on mahdollisia ja osaa näistä jo tehtykin!

Huomenna olisi tarkoitus pitää pieni Me&i ilta kotona ja hei, teillekin tiedoksi niin Me&i:lla alkaa huomenna koko malliston alemyynti ja sieltä voi tehdä löytöjä itselleen tai lahjaksi. Toki kiitollinen olen jos joku shoppailee mun kautta @meandiouti

Viikonloppuna olisi tarkoitus lähteä ystävän kanssa Helsinkiin ihan yönyli reissulle. Siellä on siis Kiintymysvanhemmuus yhdistyksen toimaripäivät ja me vedetään ystäväni kanssa täällä tuota paikallistoimintaa @kiva_paarynapuupori

Toivon, ettei nyt flunssat iske meidän perheessä pahemmin päälle ja päästäisiin lasten kanssa vaikka vähän retkeilemäänkin vielä tällä viikolla ja mä sinne Helsinkiin! Joka tapauksessa varmasti leikitään ja pelaillaan, ehkä askarrellaankin ja mä haluaisin alkaa tsekkailla joulujuttuja valmiiksi ja joulukalenterisysteemejämme!

Mitäs kivaa sun viikkoon kuuluu?

Lue myös

Isänpäivä 2021

Meidän perheen lokakuun kuulumiset

Marraskuun alussa…

Instassa

@outikarita

Yksi kommentti

  1. Kata kirjoitti:

    Ihana postaus! Pienet kivat jutut ja niistä nauttiminen on kyllä tärkeää!? itse ajattelin käydä huomenna luovuttamassa verta, siitä tulee hyvä mieli itselle ja viikonloppuna nään hyvää ystävää pitkästä aikaa. ? ihanaa viikkoa sinne!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *