Hae
Outi Karita

Isänpäivä 2021

”Iskä on vähän höpö
ja pikkasen söpö!”

Tänään Riku sai aamulla nukkua, kun mä hääräsin aamiaista. Lapset herätteli iskän laululla ja lahjoilla. Mäkin annoin pienen oman lahjan energiaa tuomaan loppuvuoden pimeyteen ja meidän hektiseen työ-/perhe-elämään, vitamiiniboostia, parapähkinöitä ja kasvonaamio. Iskää ja miestä rakkaudella ajateltu! Luka oli kerhossa tehnyt jo kortin ja olivat leiponeet pipareita ja koristelleet niille lasipurkin. Mä sitten vielä lasten kanssa tein kotonakin kortin, niin on kummatkin saaneet iskälle korttia tehdä. Lukan kanssa kaupassa tehtiin iskälle lahjalöydöt, teeppari, sukat ja hottia soosia.

Aamupäivällä käytiin Rikun vanhempien luona ja mä suuntasin sitten päivällä lasten kanssa mun isää katsomaan Harjavaltaan hoitokotiin, jossa asuu. Lapset nukkui päiväunet ajomatkalla mun isän luokse ja mä kuuntelin pitkät pätkät äänikirjaa autoa ajaessa.

Tänään on ollut pientä pakkasta ja ulkona on ollut todella kaunista! Mun isänpäivään kuuluu monenlaisia tunteita, kiitollisuutta, rakkautta, haikeutta, ikävää, kipua, onnea, muistojen lämpöä. Kotiin päästyä mun oli hetkeksi päästävä rauhoittamaan itseäni, maadoittumaan, hengittämään. Niinpä mä lähdin ulos luontoon ja sain ainakin osan ikävistä tunteista katoamaan, sain keveyttä, sain hengityksen virtaamaan.

Oon kiitollinen paljosta tänäkin isänpäivänä. Kiitollinen omasta isästäni ja meidän yhteisistä hetkistä ja retkistä. Kiitollinen miehestäni, joka on aivan paras isä, kiitollinen meidän retkistä ja hetkistä sekä tulevaisuudesta!

Mun elämäni, oma ja lasteni isä on rakkaita!

Lue myös

Isänpävän puuhat ja moninaiset ajatukset

Muistoja isästä

Instassa

@outikarita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *