Hae
Outi Karita

Isänpäiväkortti-ideoita

Isänpäiväkortti-ideoita ajattelin muutaman laittaa jakoon. Jokusia kortteja, joita ollaan itse tehty isänpäivänä tai synttärikortiksi. Näitä isänpäiväkortti-ideoita varten ei tarvitse paljoa materiaaleja ja nämä ovat melko helppo ja nopea toteuttaa. Vielä siis ehtii oikein hyvin!

Osaan näistä korteista on saatu itsekin inspis jostain muualta, osa tullut täysin omasta päästä ja nekin joihin inspistä on saatu muualta ovat kuitenkin toteutuneet meidän tyyliin. Ehdottomasti näissä pitää näkyä myös lapsen kädenjälki ja ideointi, ei saa pysyä liian tiukasti omassa ideassa vaan antaa myös lapsen luovuudelle ja ideoille tilaa!

Isänpäiväkortti-ideoita

Vähemmän tekstiä, enemmän kuvia.
Tässäpä siis muutamia isänpäiväkortti-ideoita lähinnä kuvina!

isänpäiväkortti-ideoita

isänpäiväkortti-ideoita

isänpäiväkortti-ideoita

Tässä oli isänpäiväkortti-ideoita edellisiltä vuosilta joistakin tekemistämme korteista. Muut kortit ei kenties neuvoja kaipaa, mutta rapukortista muutama juttu. Painettiin mukilla ensin tuo ympyrä ja sitten sakset painettiin vessapaperirullan päällä, joka oli taitettu kaksin. Sitten muut osat ihan siveltimellä maalattu. Luka teki ravut ja Bella piirteli alaosaan vettä, johon Luka vielä halusi lisätä kimalletta. Bella myös paineli sormivärillä keltaisia pisteitä kortin yläosaan. Kummatkin valitsivat kortin värit itse niinkuin noihin muihinkin kortteihin!

Sitten vielä tämän vuoden kortit!

Bella rullaili leikkiautolla renkaan jälkiä korttipohjiin. Mä laitoin runsaasti mustaa sormiväriä auton renkaisiin ja sitten vaan lapsi ajeluttamaan autoa! Bella myös maalasi auringon, siinä vähän ohjasin kyllä kättä. Lukan kanssa yhdessä katsottiin autojen värit, mä piirsin mallit, jotka hän leikkasi ja asetteli. Kertoi vielä pienen tarinan joka korttiin ja lisäili tarroja. Yhden kortin tarina vähän yhdessä mietittiin, koska yksi pappa ei enää autoa ajele itse. Korttien tarinat vielä alla.

”Iskä ajaa kotiin mersulla ja sillä on mukana onnentähti ja palkinto.”

”Nyt auton kyytiin istutaan ja pappaa moikkaamaan lähdetään!”

”Pappan auto on monsteriauto, se pomppii jousilla boin, boing, boing!”

”Vaarin auto on olioauto. Vaari ajelee kaupungissa olioautolla, joka pomppii, pomppii ja pomppii, eikä lopeta.”

isänpäiväkortti-ideoita

Saitko tästä itsellesi uusia isänpäiväkortti-ideoita tai muuten tulevia korttitarpeita varten ideaa?

Lue myös

Meidän perheen lokakuun kuulumiset

Super Mario juhlat 4-vuotiaalle

Instassa

@outikarita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *