Hae
Outi Karita

Super Mario juhlat 4-vuotiaalle

Super Mario juhlat oli teemana Lukan 4-vuotissynttäreillä. Luka toivoi punaisia juhlia ja sitten päädyttiin siihen liittämään vielä tämän hetken yksi kiinnostuksen kohde, Super Mario, sillä nämähän sopivat tosi hyvin yhteen. Punaista väriä, kärpässienikakku, kulta(suklaa)rahoja, tähtipipareita yms. Teema siis näkyi koristelussa, tarjoilussa sekä pienessä synttäriohjelmassa!

Super Mario juhlat

Super Mario juhlat
Koristelut ja tarjottavat

Super Mario juhlat sai teemaan sopivia koristeita, kun löysin tuon Happy birthday nauhan Super Mario hahmoilla koristettuna. Tottakai punainen numeropallo ja pöytäliina, kun punaista toivottiin. Ilmapallotkin olisi saanut toki punaisena, mutta mä löysinkin pallot legoteemalla ja jotenkin ajattelin niiden sopivan. Niin ja suklaakolikoita pöydällä!

Super Mario juhlat

Tarvittiinhan sitä vihreitä putkia ja se oli helppo järjestää, kun kotoa löytyy tuo lvi alan yrittäjä (putkimies), sitten vaan spreiattiin vihreiksi ja toinen popcorniputkeksi ja toinen maljakoksi! Tähtipiparit olin meinannut päälystää keltaisiksi, mutta en sitten ehtinyt, mutta hyvin upposi näinkin! Punaiset lautaset lapsille ja legoservetit. Oli meillä myös mukit lapsille legoteemalla!

Super Mario juhlat

Super Mario juhlat

Kakusta piti tulla kirkkaanpunainen kärpässienikakku, mutta vaikka elintarvikeväripurkissa luki red,niin ei siitä tullut kuin pinkki. Söpöt kärpässienikynttilät löytyi sattumalta yhdestä liikkeestä ja niitä oli vieläpä sopivasti 4 paketissa. Tottakai piti olla myös sienikarkkeja!

Itse tein Level 4 viirin ja tähän sain idean Pinterestistä, niinkuin pariin muuhunkin juttuun. Super Mario pallo täytettiin itse ilmalla ja kiinnitettiin teipillä tuohon viirin kohdalla. Meiltä sattui löytymään yhtenä jouluna lahjaksi saatu kärpässieni tuoli. Kaikki halukkaat sai Mario tai Luigi hatun päähänsä ja kaverisynttäreiden vieraat kuvattiin tässä ja toki myös Luka sekä Bella. Niin, meillähän oli kaikilla myös punaista vaatetta päällä Lukan toiveesta.

Super Mario juhlat ja synttäriohjelma

Super Mario juhlat saivat Level 4 radan synttäriohjelmaksi. Kaverisynttäreillä on musta ihan kivakin olla joku ohjelma ja mä tällaisena hoitovapaalla olevana lastentarhanopena ihan mielelläni sellaista järkkään. Ilman ohjelmaakin lapset kyllä keksii tekemistä, mutta nopeasti se saattaa mennä aika riehakkaaksikin. Tämä rata saatiin kivasti tehtyä kaikki yhdessä, myöhemmin sitten leikit jakaantui enemmän. Kaverisynttäreillä oli mukana Lukan kolme kaveria (kaksi jäi pääsemättä).

Level 4 sisälsi 4 pistettä:
– Sokkona laitettiin Super Marion kasvoille viikset
– Super Mario Balance gameen jokainen yritti saada hahmoja huojuttamatta liikaa tornia
(Tämän pelin Luka sai aiemmin nimpparilahjaksi)
– Tunnelin läpi kuljettiin kohti suihkua…
– Viimeisenä ja varmaan parhaana pisteenä vesi-ilmapallojen heittelyä.
Mä olin tehnyt tuon taustan vesi-ilmapalloheittelyyn. Meiltä löytyi tallista vaanerilevynpala, johon teippailin kartongit kiinni….

Mä innokkaana askartelijana oikeasti nautein, kun sain askarrella näitä juhlia varten!

Super Mario juhlat

Super Mario juhlat

Super Mario juhlat

Super Mario juhlat

Hyvä meidän tiimi

Super Mario juhlat oli kyllä hauska suunnitella ja toteuttaa. Synttärit sujui oikein ihanasti ja kaikilla oli kivaa. Itsekin selvittiin lähes ilman stressiä. Kuitenkin 2h ennen juhlien alkua iski pienoinen kiireen tunne ja pieni stressikin sitä myötä, mutta eiköhän edes pieni loppuvaiheen kiire ja stressi voi kuulua asiaan. Pääasia on, että oli hauskaa ja päälimmäisenä tunteena jäi oikein hyvä mieli!

Lue myös

Luka 4-v ja juhlat takana

Työkonesynttärit 3-vuotiaalle

Instassa

@outikarita

Yksi kommentti

  1. P.M kirjoitti:

    Sekoititko kunnolla elintarvike värin ennen kuin lisäsit värin? Mulla oli sama ongelma kun tomusokeri kuorrutusta tein. Eka tuli pinkkiä, mutta kun ravisteli niin väripigmentti sekottui ja tuli punainen ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *