Hae
Outi Karita

Luka 4-v ja juhlat takana

Luka täytti perjantaina 29.10. 4 vuotta!

Niin sitä aina vaan palaa niihin hetkiin, kun hän syntyi… Hän on kyllä mullistanut meidän maailman olemalla esikoinen, niin nämä lapset tekevät jokainen mullistavat, opettavat, kasvattavat ja täyttävät elämän niin monilla tunteilla ja suurimpana niistä rakkaudella!

Luka 4-v

Poika pellavapää,
tuulispäänä kirmaa,
aina seikkailuihin valmiina.
Intoa riittää ja jännittää myös.
Vauhtia piisaa ja hellyyttäkin halutaan.
Omissa ajatuksissa seikkailee
myös näkymättömät kaverit
ja välillä niin omissa maailmoissa kuljetaankin.
Kaikki kaunis kuitenkin huomataan
ja ympäristöä tarkoin aistitaan, muistuttaa hän myös muita,
”katsokaapa kuinka kaunista”.
Perhe, ystävät, ihmiset monet, hälle tärkeitä ovat,
halata ja pussata usein halutaankin kaikkia rakkaita
ja käsikädessä kaverin kanssa kulkea!
Nauru raikaa ja hymy korviin ulottuu.
Näin seikkailuja elämän jatketaan 4 vuotiaana!

Onnea rakas esikoisemme!

Juhlat takana!

Me juhlittiin koko viikonloppu nyt synttäreitä. Luka toivoi punaista teemaa ja siihen yhdistettiin vielä Super Mario, koska se on nyt hitti. Hän ei pelaa mitään Super Mario peliä, mutta katselee videoita ja innostuu kaikista leluista yms., jotka aiheeseen liittyvät. Niinpä meillä oli siis punaiset Super Mario synttärit ja niin onnistuneet kaksi päiväiset pippalot. Kirjoittelen koosteen juhlista ensi viikon aikana, kun taas on paremmin aikaa koneellekin istahtaa. Tämä viikko kului näitä synttäreitä järkkäillessä ja askarrellessa ja näperrellessä sellaisissa väleissä, kun vain pystyi. Mä tykkään näperrellä, askarrella ja järkätä, joten tää oli oikein mieluisaa puuhaa, mutta kyllähän vähän väsyttääkin näin juhlatohinoiden päätteeksi…

Lue myös

Synnytyskertomus

LUKA 3-V, mitä kuuluu taaperolle?

Instassa

@outikarita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *