Hae
Outi Karita

Aikamoinen viikko!

Huhhuh, tähän viikkoon on mahtunut paljon kaikkea
ja päätinkin pitkästä aikaa tehdä tällaisen viikkokoosteen tänne blogin puolelle!

 

Maanantaina oli Lukan nimipäivä ja sitä vähän juhlistettiin perheen kesken ja kävi meillä muutama kahvitteluvieraskin illalla. Luka sai ihan hittilahjoja, sellaisia joista hän on edelleen innoissaan! Hän sai meiltä Super Mario Balance pelin, jossa pyritään saamaan eri hahmoja tasapainoilemaan tornissa, joka huojuu, tää on ollut hauskaa puuhaa! Luka sai myös Mauri Kunnaksen Kuka varasti auringon? -kirjan, joka on jo pariin otteeseen luettu ja kirjassa riittää paljon katseltavaa ja tutkittavaa kuvissa. Sähköhammasharja tuli myös viimein saatua ja lempivärissä, punaisena!

Tiistaina olikin pakkaspäivä! Mä nautein ulkoilusta Bellan ja ystäväni kanssa Lukan ollessa kerhossa. Illalla Lukan jumpan aikana kävin ostamassa valmiiksi vähän synttärirekvisiittaa Lukan syndejä varten, jotka on ensi viikolla. Tulee ihan huikeat punaiset Super Mario synttärit, Luka siis toivoi punaisia synttäreitä ja äiti vähän innostui.

Keskiviikkona lähdettiin minä ja Luka ystävien Erikan ja hänen tyttären kanssa autolla Sastamalaan/Vammalaan ja siellä vierailtiin Herra Hakkaraisen talolla, joka on ikäänkuin toiminnallinen museo. Kesällä tuo on ihan paras kokea, kun saa autopihasta kaikista eniten irti, mutta olihan tuo nyt näin syksylläkin ihana ja pelkkä sisätilakin aivan mahtava erilaisine teemahuoneineen, joissa on mahdollisuus leikkiin Mauri Kunnaksen kirjojen maailmoissa! Käytiin myös syömässä aivan ihanassa B15tro 15 nimisessä bistrossa, iso suositus!

Torstain olin melko väsyneissä tunnelmissa. Keskiviikon ja torstain välisenä yönä oli täysikuu ja meillä se vaikuttaa hyvinkin vahvasti Bellaan. Meillä on usien täydenkuun aikaan lapsilla hieman levottomampia yöt ja nyt todella sitä oli. Bella valvoi 00-4.30 välisen ajan. Okei alkuun hieman torkahteli, kunnes sitten virkosi ihan kunnolla, höpötti, naureskeli ja lauleskeli. Oli ihan pakko nousta makkarista hänen kanssa pois ja hänhän oli ihan täynnä virtaa ja iloa…

Lukalla oli sitten kerhoaamu, jonne onneksi Riku pystyi kuskaamaan Lukan niin Bella sai aamusti nukkua ja niin mäkin sitten pienen hetken. Lukan kanssa oli kyllä herättävä aikaisempaa, mutta kun Riku tuli hakemaan Lukaa kerhoon niin pääsin hetkeksi vielä huilaamaan. Onneksi sain myös tunnin päiväunet päivällä, jonka jälkeen alkoi helpottaa.

Illalla pääsin ihanaan naisten sydänpiiriin ja karkasin kotoa jo ennen sitä. Sain siis illan omaa aikaa ja tuo naistenpiiri on kyllä voimaannuttava!

Perjantaina olikin sitten jo paljon paremmin nukuttu yö takana ja energiat oikein hyvät! Kävin lasten kanssa aamupäivästä ystävien luona ja illalla menin Bellan kanssa tanssimuskariin.

Lauantaina vähän tunteet heilahteli ja illalla oli pakko saada vähän mieltä ja kehoa rauhoitettua ja maadoitettua. Kovasti teki mieli jotain herkkua, mutta sitten päädyinkin lähtemään ulos! Lähdin oikeinrivakasti kävelemään, keho oli melko kireä ja jännittynyt, melkein lähdin rivakkaan juoksuun. Löysin uuden metsäpolun ja sitten alkoikin keho vapautua ja pian jo hypähtelin kallioilla. Löysin aivan ihanan paikan ihan läheltä kotia ja istuin korkealla kalliolla hetken kuunnellen Fian musiikkia ja katsellen sekä aistien. Kun lähdin kotiinpäin, huomasin, että keho oli rentoutunut ja kävelin paljon rennommin ja kiinnitin enemmän huomiota ympäristöön. Luonnolla on kyllä valtava voima ja musiikilla!

Sunnuntaina olen viettänyt aikalailla kotipäivää ja keskittynyt itsekseni puuhiin, joita olen halunnut tehdä, kuten siivous, Bellan valokuva-albumin päivitys ja tämä blogiteksti. Tänään aion vielä mennä iltasaunaan!

Viikko oli siis täynnä monenmoista toimintaa ja myös monenlaisia tunteita!

Millainen sun viikko on ollut?

Lue myös

Miltä tuntuu elämä 38-vuotiaana

Sastamala – Päiväretki ja kyläily Herra Hakkaraisen luona (kesällä)

Työkonesynttärit 3-vuotiaalle (viime vuoden Lukan synttärit)

Muista myös instassa!

@outikarita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *