Hae
Outi Karita

Miltä tuntuu elämä 38-vuotiaana

Kiireiseltä nämä muutamat viime päivät selvästi ainakin sen osalta etten ole ehtinyt tänne blogin puolelle. On ollut ihan mukavia kiireitä ja touhuja kyllä. Lokakuu on aina melko touhukas ja juhlaisa kuukausi. 38 tuntuu oikeastaan vain numerolta herättämättä sen isompia tunteita. Se on oikein hyvä numero, tämä ikä on oikein hyvä. Elämä tällä hetkellä on oikein hyvää! Monia unelmia elämässä toteutunut, monia unelmia vielä mielessä ja varmasti edessä.

Vuosi 37 vuotiaana oli isoa henkisen kasvun aikaa ja välillä vähän raskastakin, kun omia tunnelukkoja ja elämän kipupisteitä kohtasi, mutta niin vapauttavaa kun niistä ainakin osasta pystyi päästämään irti tai keventämään niitä. Tähän ikävuoteen lähden nyt jotenkin entistä ehompana ja vapautuneempana, fiilikset on olleet viime päivinä hyvin energiset ja tanssahtelevat.

Mä koen olevani elämässä oikein hyvässä paikassa nyt ja just sellaisessa elämässä missä mun kuuluukin olla. Kotona kahden lapsen kanssa, ihana koti, ympärilläni mies ja ystävät, juuri oikeanlaisia ihmisiä elämässä, joiden kanssa jakaa ja kokea elämää. Monia uudelleen herätettyjä harrastuksia ja mielenkiinnonkohteita. Joissakin asioissa hieman hukassa, mutta sehän on vain hyvä, että on asioita joissa kasvaa ja kehittyä.

En voi olla miettimättä, mitä elämä 38 vuotiaana tulee tuomaan eteen. Joitakin uusia tuulia varmasti, mutta jotkut asiat ovat myös vielä epävarmoja ja sitähän on välillä vaikea sietää. Toki elämä varmasti tuo sellaisiakin asioita eteen, joista en vielä edes tiedä mitään ja sehän parasta onkin, elämän yllätyksellisyys ja huomata, että näinhän tän kuuluukin mennä!

 

Instassa mä jaoinkin 38 kohdan adjektiivilistan itsestäni ja ajattelin sinne myös laittaa vielä tällä viikolla kysymysboxia, jossa mulle voi heitellä kysymyksiä, joten muistappa instassa

@outikarita

Lue myös

Aktiivisempi arki, aktiivisempi mieli, aktiivisempi minä!

Mistä sydämesi iloitsee?

Mun harrastukset nykyään

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *