Hae
Outi Karita

Aktiivisempi arki, aktiivisempi mieli, aktiivisempi minä!

Aktiivisempi arki tekee mut aktiivisemmaksi!

Oi, miten tällä viikolla huomasinkaan tällaisen asian itsessäni. Nyt kun arki on ollut aktiivisempaa siinä suhteessa, että on enemmän menemisiä ja tulemisia, synttäreitä ja muita kutsuja sekä järkättävänä että käytävänä, niin oon paljon aikaansaavampi ja energisempi kuin hetkeen! Mä nautin tällaisesta arjesta, sopivasti aktiivisesta arjesta! Mä nautin siitä, että on sosiaalisuutta ja tapahtumia. Mä nautin kun saan suunnitella ja järkätä juhlia tai vaikka vaatekutsuja! Tää saa mut ja mun mielen aktiivisemmaksi, mutta vain kun tätä on sopivissa määrin!

aktiivisempi arki

Aktiivisempi arki balanssissa

Tässä kaiken tämän nauttimisen keskellä on myös tärkeää laskeutua siihen, ettei haali liikaa aktiivisuutta elämään ja arkeen, koska jos aktiivisuus ja lepo, sosiaalisuus ja oma aika, kotoilu ja isommat menemiset eivät pysy balanssissa niin kaikki kivakin kääntyy itseään vastaan. Aktiivisempi arki on hyvä pitää balanssissa!

Tosin tällä hetkellä vähän mielessä kolkuttelee nuo loppukuun esikoisen 4-v juhlat, jotka oon kyllä jo päässäni ja Lukan kanssa yhdessä ideoinut. Vaikka tuosta suunnittelusta ja järjestämisestä nautin suunnattomasti niin tässä lapsiarjessa se toteutus ei ole aina niin helppoa ja joskus sitä voi nousta viime hetkien stressipiikki. Aikaa kun ei ole pelkästään järkkäilyyn ja aina voi tulla muutoksia matkaan ja jokin yllättävä haukkaa oman osansa ajasta. Kaikessa tekemisessä, mitä tekee koska tykkää siitä, pitäisi muistaa pitää se hyvä fiilis päällä ja lopettaa, jarruttaa, jättää jotain tekemättä jos se fiilis alkaa kääntyä stressin puolelle. Vaikka muistutan tästä itseäni itseni tuntien niin nyt olen innoissani kuitenkin ja täynnä energiaa! Katsotaan mihin aika lopulta riittää!

aktiivisempi arki

Nyt on tosi hyvä!

Syksy on kaunis, keltainen ja aurinkoinen, ihana nauttia raikkaasta ulkoilmasta ja heittäytyä lasten kanssa nauttimaan syksystä. Meidän poika huomauttelee ulkona tämän tästä, ”katsokaa nyt, kuinka kaunista”. Muistetaanhan huomata hetket ja ympäristö!

Kalenteristani vielä loppuun viikon miete

Tule pois mielestäsi.
Laskeudu sydämeesi. Kuuntele,
miten se iloitsee huomiostasi.

Hidasta elämää – Ilon vuosi 2021

aktiivisempi arki

Lue myös

Mistä sydämesi iloitsee?

Syyskuun muistoja ja hetkiä

Lasten syyskuun juttuja

Instassa

@outikarita

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *