Hae
Outi Karita

Syyskuun muistoja ja hetkiä

Syyskuu oli täyttä syksyä ja toi mukanaan kauniin ruskan, luonnosta ja sen väreistä on päästy nauttimaan syksyisissä tunnelmissa. Loppukuusta meidän perheeseen iski syysflunssaa, mutta muutoin syyskuu oli oikein hyvä!

Syksyinen arki alkoi

Kerhot ja harrastukset rytmittää kivasti arkeaja tuo vähän jotain erilaista viikkoihin mukaan.

Tämä tarkoittaa sitä, että Lukalla alkoi avoimen päiväkodin kerho, jossa käy 2 kertaa viikossa 3h ajan. Luka nauttii kerhosta paljon! Tämä tuo arkeen mukavaa vaihtelua ja pari rennompaa aamupäivää mulle ja Bellalle kaksin ja joskus jopa mulle yksin, jos vien Bellankin hoitoon välillä.

Lisäksi on lasten harrastukset. Luka aloitti voimistelukoulun, jonka aikana mä saan lukea urheilutalon kahviossa kirjaa tai käydä lenkillä kuunnellen kirjaa. Näitä kumpaakin on tullut tehtyä syyskuussa. Voimistelukoulu sopii oikein hyvin Lukalle, hän kun on melko fyysinen, kiipeilevä ja temppuileva lapsi ja mulle sopii lenkki sekä kirjat!

Perhefutiksen ulkokausi loppui syyskuun loppupuolella ja nyt on pieni tauko ennen talvikauden alkua sisätiloissa. Perhefutiksessa myös jatketaan Lukan kanssa yhdessä, minä tai Riku hänen kanssa käyden.

Bellalla alkoi tanssimuskari hänen ekana harrastuksenaan. Ihanaa vähän erilaista aktiviteettia saada hänellekin, kun ei kauheasti olla päästy missään perhekerhoissakaan käymään koronan vuoksi. Bella tykkää musiikista ja tanssista, niin tämä on ollut oikein kiva pieni harrastus tähän syksyyn.

Mun harrastukset

Maijan vetämä henkisen kasvun valmennusryhmä loppui syyskuussa. Tuo ryhmä oli oikein ihana ja voimaannuttava. Syksy edetessään tuo omia yksittäisiä juttujaan tämänkaltaisen pysähtymisen äärellä. Niistä lisää täällä blogissa ja instassa myöhemmin!

Käytiin koko perhe syyskuussa uimassa ja tarkoitus alkaa useamminkin käymään, mutta loppukuusta iski tuo flunssa, josta vähän vielä toipuillaan. Tuosta perheen yhteisestä kerrasta syttyi kipinä oikein kunnolla käydä uimassa yksin, tätä kun olin jo miettinytkin. Kertaalleen pääsinkin syyskuussa itsekseni uimaan ja niin tykkäsin. Kovasti odotan, koska pääsisin taas!

Kirjoja olen huimasti lukenut ja kuunnellut. Kirjakoostetta piakkoin tuossakin tänne blogiin. Erityisesti Lucinda Rileyn 7 sisarta – kirjasarja on tempaissut mukaansa!

Naisteniltamaa, ystäviä, omia hetkiä

Syyskuussa oli oikein mukavia hetkiä ja tulipa yksi perjantai-ilta istuttua yöhön asti eräässä kahvihuoneessa viinin äärellä. Kahvilahetket on mulle edelleen tosi mieluisia yksin tai ystävän kanssa.

Kotona saatan pitää pieniä taikahetkiäni, saatan nostaa kortin pakasta, laittaa musiikkia soimaan, availla kehoa, tanssia, kirjoittaa, maadoittua.. Pieniä ja tärkeitä irtiottoja arjesta, hetkiä itselle!

Uus tukka

Tuli repäistä ja lyhennettyä tukkaa oikein kunnolla. Tässä on menossa oman värin kasvatus prosessi ja ajattelin nopeuttaa sitä kunnon leikkauksella. Pitkää tukkaa kyllä olen aina rakastanut, mutta on tämä polkkakin oikein virkistävä ja ihana!

Rikun synttärit

Rikulla oli tosiaan syyskuussa syntymäpäivä, jota vietettiin rennosti perheen kanssa kotona, mä ja lapset flunssaisina… No syyskuun sankari on toistaiseksi selvinnyt ilman syysflunssaa!

Luonto

Syyskuinen luonto on ollut aivan ihana ja ulkoilmasta nautittu niin puistoissa kuin metsiköissäkin! Luonto voimaannuttaa ja energisoi, samalla myös rauhoittaen.

Mun ja lasten harrastuksista voi lukea lisää postauksista….

Mun harrastukset nykyään

Meidän lasten harrastukset

Lue myös

Mystinen lokakuu

Instassa

@outikarita

2 kommenttia

  1. Kata kirjoitti:

    Ihana tukka ❤

  2. Oravanpyörässä oravaperhe kirjoitti:

    Upea tukka! ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.