Hae
Outi Karita

Mystinen lokakuu

Mystinen lokakuu,
mystic october…

Tuo sana, mystinen tuli heti mieleeni, kun suuntasin ajatustani lokakuulle, mystinen lokakuu. Tunnen tässä kuussa olevan jotain mystistä, enkä tarkoita minun tai poikani syntymäpäiviä, joita myös tässä kuussa vietetään. Jotain, mitä en osaa oikein edes sanoittaa, se on enemmän tunne…

Mystinen lokakuu

Mun mystinen lokakuu

Tunnen, että paljon asioita liikahtelee ja on myös päätösten aika. Moni vanha kutkuttelee ja kutsuu luokseen, kuten jo harrastuspostauksissani olen kertonut, miten jotenkin koen sellaista omille juurille palaamista, asioiden äärelle joista on joskus paljonkin nauttinut, mutta jotka ovat jääneet matkasta tai ainakin vähentyneet elämässä. Sitä yhä enemmän kuuntelee itseään ja suuntaa energiaansa sinne, mitä oikeasti haluaa, mitä kaipaa, mistä nauttii ja ne asiat muuttuvat elämän eri vaiheissa. Pitää vain kuunnella itseään eikä vain tiukasti pitää kiinni jostain. Samalla, kun työstää vielä irtautumista jostain vanhasta, tavoista ja uskomuksista, niin toivottaa myös uutta tervetulleeksi ja löytyy jollekin muulle tilaa.

Mieli on raksuttanut ja alkanut työstää monia asioita, sillä tämän kuukauden jotkut päätökset näyttävät suuntaa ensi vuodelle. Tämän kuunlopussa mun pitää ilmoittaa hoitovapaan jatkosuunnitelmistani. Hoitovapaata saa kaksi kertaa hakea tai ilmoittaa, kerran olen jo yhden pätkän ilmoittanut työnantajalle, joten kerta jäljellä. Tässä sitä samalla työstää moniakin tähän liittyviä asioita mielessään, monia eri tunteita. Töihin paluuseen on joka tapauksessa vielä aikaa, mutta tässä kuussa tehdään sen suhteen kuitenkin päätöksiä.

Pysähdyn kuitenkin nyt elämään hetkessä,
nauttien elämästä tällaisenaan kuin se nyt on.
Tässä hetkessä, elämässä,
kaikki on nyt hyvin,
juuri niin kuin kuuluukin.
Myös tulevaisuudessa,
kaikki on niin kuin kuuluukin,
siihen luotan, luotan elämään!

Mystinen lokakuu

Mietettä lokakuulle

Ilon vuosi kalenterin (Hidasta elämää) lokakuun miete osuu jälleen omiin edelläkin kirjotettuihin ajatuksiini.

Sydämen ilo

Mikä on sinulle todella tärkeää?
Mikä on sinun sydämesi asia?
Kun tiedät, mistä sydämesi iloitsee,
voit antaa sille lisää tilaa ajatuksissasi
ja mahdollisesti myös kalenterissasi.
Tässä kuussa anna sydämesi ohjata sinua.

Ihana asia jälleen pohdittavaksi ja tämä siivittäköön tätä kuukautta.
Aiheen tiimoilta kenties tulossa tänne blogiinkin lisää omaa pohdintaani….

Millaisilla fiiliksillä sun lokakuu onalkanut?

Mystinen lokakuu

Lue myös

Syysflunssa, viikko alkuun levolla

Flunssapäivien kiitollisuuden aiheita

Mun harrastukset nykyään

Instassa

@outikarita

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.