Hae
Outi Karita

Elokuun parhaita paloja!

Elokuun parhaita paloja on olleet ehdottomasti:

Ähtärin reissu!

Kolme yötä mökillä Ähtärissä järven rannalla ja luonnon keskellä. Ihanaa! Eläinpuistossakin käytiin ja viileässä illassa järvessä uimassa ystävän kanssa. Ähtärin reissusta onkin oma koosteena täällä blogissa.

Kummipoika 1-v

Juhlat on aina ihania ja ollaan eletty näitä vauva-, taapero-, leikki-ikävuosia ystävän, kummipojan äidin kanssa niin tiiviisti, että nää on tärkeitä merkkipaaluja monessa mielessä!

Yönyli treffit!

Ensimmäistä kertaa sitten Bellan syntymän jälkeen oltiin Rikun kanssa yö kaksin ja Bella ensimmäistä kertaa yöhoidossa isovanhemmilla. Näistäkin treffeistä oma postauksensa.

Henkinen kasvu!

Aloitin elokuussa Maijan luotsaamassa Kehomielen taika valmennusryhmässä, joka tällä kertaa on kulkenut Henkisen kasvun ryhmä -nimellä. Tämä valmennus on sisältänyt paljon pysähtymistä itseen, liikkumista silmät kiinni kehoa kuunnellen, paljon oivalluksia ja kasvua.

Lukeminen!

Taas on luettu paljon ja koitan koostaa Pia elokuun kirjoista postauksen. Pääosassa on kyllä Lucinda Riley 7 sisarta -kirjasarja, joka on aivan huikea!

Luonto!

Se iski isosti tuolla Ähtärissä ja onhan se ennenkin saman vaikutuksen antanut, nimittäin luonto. Kuinka luonnossa on helppo pysähtyä ja hengittää, kuinka paljon se rauhoittaa ja lisää energiaa, lempeää energiaa! Luontoa lisää siis elämään!

Melontareissu!

Ystävän kanssa käytiin melomassa ja syömässä. Siinäkin sai olla luonnon keskellä tai pitäisikö sanoa joen keskellä. Nautittiin kyllä kummatkin ihan hirmuisesti!

Nämä tulivat ensimmäisinä mieleen, kun elokuuta mietin, ilman että katselin kalenterista tai kuvista, että mitäs elokuuhun kuulukaan. Lisää elokuusta voi kurkkia myös lasten kuulumisten postauksesta, joissa lisää elokuun puuhiakin.

Lue myös

Lasten elokuun kuulumisia

Elokuun treffit vuosipäivän kunniaksi

Lomalla Ähtärissä

Instassa

@outikarita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.