Hae
Outi Karita

Heinäkuun muistot on lämpimiä

Heinäkuussahan lämpöä riitti!
Muistot heinäkuulta on myös lämpimiä toisella tavalla,
ne saavat kiitollisuuden ja lämmön virtaamaan muistoina.

Heinäkuu oli hyvin touhukas, erilaisia menoja ja retkiä piisasi, mutta myös rauhan hetkiä. Retkien ja menojen keskelle mahtui myös rauhallisempaa olemista ja kotoilua. Oman perheen lisäksi myös ystävien kanssa tullut vietettyä ihanasti aikaa.

 

Heinäkuun muistoja

Paljon, paljon uimista kotipihassa ja rannoilla! Lämpöä kun on piisannut, niin on ollut ihana nauttia etenkin luonnonvesistä, mutta onhan sekin ollut kiva, että on päässyt kotipihassa pulahtamaan, jos ei ole ollut aikaa lähteä rantsulle.

Ystäviäon tullut paljon nähtyä. Heti alkukuusta mä olinkin kahden ystävän kanssa varjoiskelmäfestareilla. Heinäkuussa kävi myös Porissa parin päivän reissulla ystäviä vähän pidemmältä, ex-espoolaiset. Enimmäkseen ystäviä on nähty kera lasten ja onkin ollut lastenkin kannalta tosi kiva, että on ollut leikkikavereita!

Mä ja Riku vietettiin kaksin 11. hääpäivää ja meillä oli tosi kiva ns. lomapäivä. Vietiin lapset aamulla hoitoon ja lähdettiin ensin pyöräilemään fatbike:lla Yyteriin ja illemmalla käytiin syömässä. Yötä ei vielä kaksin vietetty, vaan Bella haettiin yöksi kotiin. saatiin kuitenkin ihanasti kahdenkeskistä aikaa ja Bellankin kotona ollessa vähän rauhallisempaa olemista sitten kotonakin. Elokuussa olisi suunnitteilla ihan kummankin lapsen yökyläilyt jos ei vain mutkia tule matkaan!

Isoimpina reissuina meillä on heinäkuuhun kuulunut päiväreissu Sastamalaan, jossa käytiin Herra Hakkaraisen talolla. Särkänniemen ja Tampereen kahden päivän minireissu junalla oli todella onnistunut ja kiva reissu. Mä ja Luka lähdettiin yksien ystävien kanssa myös päiväreissulle Merikarvialle, jossa mentiin Muumaahan ja käytiin sitten vielä syömässäkin.

Mä olen paljon myös kotitreenaillut, vaikka ulkona on ollut helle niin kotona ollut viileämpi. Lihaskuntoa, tanssia, joogaa… Kirjoittaminen tänne blogiin oli vähemmällä, koska ulkona on ollut vaan niin ihana olla ja sisällä ollessa käyttänyt paljolti sellaiset omat rauhalliset hetket lukemiseen. Lucinda Rileyn 7 sisarta kirjasarja on imaissut mukaansa ja vähän muutakin on tullut luettua. Häpeän alkemia -kirja oli aivan ”mindblowing” lukukokemus. Kesä- ja heinäkuun kirjoista yritän saada piakkoin koosteen tänne blogiin. Siellä kirjojen ystäville useampikin hyvä lukuvinkki.

Kaikenlaista heinäkuuhun mahtui, mikä tässä ei näy.
Paljon myös kotipihassa olemista, marjojen keräilyä omista pensaista ja leikkipuistoissa käymistä!

Millainen oli sun heinäkuu? 
Läikehtiikö muistoissa lämpimänä?

Lue myös lasten heinäkuun kuulumiset 

Lasten heinäkuun kuulumisia ja juttuja

Alla myös heinäkuun muutamista retkistä ja hetkistä omat postauksensa

Teräshääpäivä – 11-vuotis hääpäivän viettoa

Sastamala – Päiväretki ja kyläily Herra Hakkaraisen luona

Särkänniemi ja Tampereen minireissu

Muumaa, Koivuniemen Herran landeseikkailu

Instassa

@outikarita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.