Hae
Outi Karita

Elokuun 1.

Ulkona sataa vettä, 
se rummuttaa ihanasti ikkunaan.
Kuulen lasten äänet terassilta, ovat isänsä kanssaulkona. 
Minä istun tähän kirjoittamaan, 
sanat virtaavat ilman ajatusta mihin päättyvät.
Niin kuin sade raikastaa,
on myös kehoni raikastunut,
keveä virtaus, aika loistaa.
Kesä on ollut hyvä,
alkukesä, keskikesä, nyt loppukesän vuoro.
Vedän keuhkot täyteen ilmaa, avaan itseni,
ja elän hetkessä,
hetkessä elokuun…

Todentotta, istahdin tietokoneen ääreen ja kirjoitin ylläolevan tekstin ensin kalenterini sivulle sulana sanojen virtana, ajatusten virtana. Vapaata kirjoitusta, suosittelen! tänään on tosiaan elokuun ensimmäinen päivä, enkä katso haikeana kesää vaikka elokuun myötä syksy läheneekin. Vaikka kulunut viikko on ollutkin hieman raskas, olen kokenut kuormittumista ja olisin tarvinnut enemmän tilaa ja aikaa itselleni, niin juuri nyt on hyvä! Tunnen myös kiitollisuuden aaltojen lainehtivan yhä useammin ajatuksissani, myös tänä kuormittumisen viikkona, olen pysähtynyt niistä hetkistä ammentamaan. Kokonaisuudessaan olen kiitollinen tälle kuluneelle kesälle, tää on ollut aika pirun mahtava!

Elokuu tuo taas uusia suunnitelmia mukanaan, joita odotan ja toivon, että pääsen kokemaan. On myös paljon tilaa, aikaa ja mahdollisuuksia asioille, jotka eivät ole suunnitelmissa. Mitä ne sitten ovat? Sen näyttää elokuu, kun sille antaa mahdollisuuden. antaa mahdollisuuden kokea ja elää hetkessä. Suunnitelmat voivat syntyä hyvissä ajoin, aamulla herätessä, yhdessä hetkessä. eteen voi tulla mahdollisuuksia ja hetkiä, joista ei ole vielä aavistustakaan, joten tervetuloa ELOKUU!

 

Kalenteristani poimin tällä kertaa tähän loppuun tekstin ja ajatuksen elokuulle!

Myötäilo

Lyhin matka iloon on kokea iloa toisen hyvistä jutuista.
Jos pystyt iloitsemaan toisen puolesta, tunnet iloa
– sitä ihanaa sisäistä kuplimista,
johon omillakin onnistumisillamme pyrimme.
Kun toisen ilo on oma ilo,
jokaisessa päivässä on paljon hersyviä kuplia!

Hidasta elämää –  Ilon vuosi 2021

Tämä vielä herätti omiakin ajatuksia lisää. Kun kerroin, että tällä viikolla olen kokenut jonkinverran kuormittumista, niin on ollut ihana, kun on voinut niistä puhua muutamille ihmisille, niin, että he tosiaan ovat kuunnelleet ja se on riittänyt. Vastqavuoroisesti on myös ihana ollut, että ihmiset jakavat monenlaisia olotilojaan, myös omaa kuormittumistaan tai ilon ja onnen hetkiään. Omankin kuormittumisen hetkellä on silti ihana nähdä ja kuulla ystävässä rentous ja onni, se tosiaan tuo samaa fiilistä itseensä. Meillä onvaltava voima jakaa omia tunnetilojamme ympärille ja myös vastaanottaa toisten tunnetiloja. On hyvä olla auki, mutta pitää myös rajat, olla tarkkana, mitä päästää itseensä.

 

Näiden ajatusten myötä,
heräsikö sulle ajatuksia?

Heinäkuu oli selvästi rennompi lomakuukausi blogin suhteen. On eletty ja touhuttu niin paljon nauttien kesästä ulkona! Nyt on sellainen olo, että näppistä jälleen mielellään tulen sauhuttamaan astetta enemmän. Tänään rustasinkin jo kolme muuta otsikkoa valmiiksi luonnoksiin ja ehkäpä tänään niiden parissa sadepäivän ropinaa kuunnellen jatkan kirjoittelua!

Pst. Kaikki postauksen kuvat on otettu Koivuniemen Herran Muumaassa, jossa tuli käytyä eilen. Instassa jo onkin sieltä postaus ja varmaan vielä tänne blogiinkin koostan, meidän ihanasta landeseikkauluista jutun!

Pst. Niin ja juttelen myös myöhemmin tänään vielä insta tv pätkän elokuun alkuun!

Instassa

@outikarita

Ihanaa elokuuta!

Lue myös

Heinäkuussa jakamisen iloa ja ilon hetkiä

Kesä houkuttelee pois ruudun ääreltä

2 kommenttia

  1. Katariina kirjoitti:

    Ihanaa elokuun ensimmäistä sinne! <3 Taas jälleen oli ihana lukea sun ajatuksia! Osaat hyvin pukea ne sanoiksi ja usein koskettavat mua kovasti! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.