Hae
Outi Karita

Teräshääpäivä – 11-vuotis hääpäivän viettoa

Teräshääpäivä…

”Kun sydän näin sydämen omakseen saa
kun satua on tää mut oikeampaa
saa prinsessa prinssin ja sinetiks sen
nyt suudelman hellimmän ja sormuksen”

Häävalssimme – A.Aallon Rytmiorkesteri, Morsiuspari

Teräshääpäivä oli tänä vuonna vuorossa, kun vietimme 11-vuotis hääpäivää. Joka vuosihan on ihan pakko googlata, että mikäs hääpäivä tällä kertaa on. Hääpäivän kunniaksi vietettiin ikään kuin lomapäivä kotikaupungissa ja suurin osa päivästä ihan kaksin! Aamulla vietiin kummatkin lapset mamman ja pappan luokse hoitoon ja illalla haettiin pienempi kotiin yöksi.

teräshääpäivä

Teräshääpäivä, miten vietettiin?

Me otettiin sitten suunta Yyteriin ja matkan varrella haettiin lounassalaatit mukaan! Suunnattiin yyterissä seikkailupuisto huikeeseen ja sieltä vuokrattiin kahdeksi tunniksi Fatbike -pyörät. Heillä oli oma opastettu 10 km:n lenkki, jota suosittelivat ja sille lenkille sitten lähdettiin. Läpi metsän yli dyynien rantaan, jossa lounastus ja seikkailu jatkui taas yli dyynien metsään ja jos jonkinmoisia reittejä ja polkuja pitkin. Loppureitistä mulla alkoi mennä jalat jo vähän maitohapoille ja keskittyminen alkoi herpaantua metsäpoluilla, joten vähän rauhallisemmin otettiin loppumatka aiempaan verrattuna, kun paahdettiin aikamoistakin vauhtia hihkuen ja hymyillen, vahdista nauttien. Oli kyllä niin hienoa, että haluan uudestaankin mennä ehdottomasti! Mun instasta löytyy myös vähän videopätkää metsäpolulta!

teräshääpäivä

Huikeesta suunnattiin sitten takaisin kotiinpäin, mutta ennen kotia vielä pysähdyttiin mun lempparikahvilassa, Cafe Solossa kahvilla ja jädellä. Sitten kotiin suunta ja siellä hetki kahdenkeskistä aikaa.

Alkuillasta suunnattiin vielä vähän laittautuneena kaupunkiin ja käytiin syömässä pitkänkaavan mukaan Torerossa ja yhdet terassidrinksutkin juotiin ennen syömään menoa. Oli kyllä todella maukasta ruokaa ja tunnelma ihan kuin ulkomailla oltaisi oltu.

teräshääpäivä

Ihan tosi ihana teräshääpäivä meillä oli kaksin!

On ihanaa olla me just sun kanssa.
Välillä puhlua, ärsyttää ja ärsyyntyä,
mököttää ja kiukuitella,
sitten taas pussata ja halata,
iloita, nauraa ja rakastaa,
ylämäissä ja alamäissä toista tukien, kannustaen ja turvaten,
seikkailla tätä elämää yhdessä eteenpäin ja perheenä yhdessä kasvaen.

teräshääpäivä

Instassa

@outikarita

Lue myös

Sastamala – Päiväretki ja kyläily Herra Hakkaraisen luona

Heinäkuussa jakamisen iloa ja ilon hetkiä

Pride – Äiti, miks tossa on sateenkaari?

4 kommenttia

 1. Oravanpyörässä oravaperhe kirjoitti:

  Isosti onnea hääpäivänä! ? Sama 11 vuotta tulossa täälläkin avioelämää täyteen tänä vuonna- todella elämänmakuista, henkisesti rikasta, mutta myös mutkikasta matkaa kuljettu. Meillä lapset jo koululaisia, joten tietynlainen ”uusi energia” päällä. Aika monta neuvoa antaisin parikymppiselle itselle- tosin jälkiviisaus ei mihinkään kanna. Täytyy olla kiitollinen tässä hetkessä ?

  • Outi Karita kirjoitti:

   Kiitos ja onnea teillekin ❤
   Neuvoja voi tosiaan aina miettiä, mitä antaisi, mutta toisaalta historiahan se on nykyisyyden muovannut 🙂

 2. Kata kirjoitti:

  Niin paljon onnea teille ❤ toivottavasti vielä paljon paljon enemmän yhteisiä vuosia teillä edessä!❤

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.