Hae
Outi Karita

Kesäkuu, mä lupasin nauttia susta!

Kesäkuu

Kesä, kesä, kesä!

Kesäkuu todella starttasi kesän aivan mahtavasti. Kyllä sitä vähän taisi sataakin ja samoin kuin ilma, niin onhan sitä omiakin fiiliksiä ollut monenlaisia. Kuitenkin kun kesäkuuta muistelen, niin pelkällä hyvällä, muistoissa riemukkaana ja helteisenä! Alla kesäkuun miete, jonka kirjoitin kesäkuun alun postaukseenkin. Lunastin tuon lupauksen kyllä, nauttia kesäkuusta täysillä! Mä huomasin kyllä kesäpuuhissa oikein heittäytyväni ilakoimaan ja pysähtymään myös nauttimaan ja se tuntui hyvältä!

Rohkeus antaa ilon myös näkyä

Revittele, hulluttele, hassuttele.
Kun ilo läikkyy yli, miten se näkyy elämässäsi ja sinussa?
Älä himmaile vaan läikähtele! Nyt on rohkean ilottelun aika.

-Hidasta elämää, Ilon vuosi 2021 –

kesäkuu

Kesäkuun muistoja

Mä kävin yksinäni heti alkukuusta Tampereella, joka oli aivan mahtavaa ja siitä onkin omat postauksensa täällä blogissa! Sen verran sanon, että nautein tuosta vuorokaudesta ihan täysillä ja otan kyllä tavakseni ainakin kerran vuodessa lähteä yksin vuorokauden reissulle olemana vain itseni kanssa!

Talviturkki heitettiin myös jo heti alkukuusta ja muutamaankin kertaan tuli pulikoitua luonnonvesissä ja kotipihassakin, kun laitettiin juhannuksena uima-allas taas pulikointikuntoon! Lapset on kyllä myös nauttineet todella paljon uimisesta ja muutenkin kesästä. Ulkoa ei maltettaisi lainkaan sisälle!

kesäkuu

kesäkuu

kesäkuu

Ollaan juhlittu ystävän baby showereilla ja fiilistelty ystävän onnea! Juhlittu on myös lasten serkun ylioppilasjuhlissa! Mä oon aina tykännyt juhlista, oikeastaan kaikesta niihin liittyvästä, laittautuimisesta, lahjan paketoinnista, juhlahumusta, ilosta ja onnesta! Ihanaa, että nyt on päästy juhlimaan ja nämä ylppärijuhlatkin siirtyi joulukuulta kesäkuulle koronan takia, niin oli hienoa, että saivat nyt järjestää ja mekin päästiin!

Juhannus vietettiin Muumimaailmassa, laivalla sekä kotona ja oli ihan huippuihana juhannus. No, kröhöm, mitä nyt menkat päätti alkaa sitten just laivalla ja nousi myös joku menkkaärsytyshirviö hetkellisesti pintaan…. Mutta siis aivan ihanaa oli ja lapset nautti ja fiilisteli myös ihan täysillä. Kotona vietettiin päivä oman perheen kesken ja toinen päivä osittain ystävien kesken. On ihan mahtvaa elää näitä hetkiä lasten kanssa ja toisaalta myös heidän tahdillaan liikaa suunnittelematta! Kylläs itä itsekin osaa edelleen heittäytyä tähän maailmaan. Muumimaailmaan ihastuttiin koko perhe ja risteily saatiin takaisin juhannusohjelmaamme vuoden tauon jälkeen. Ihana juhannus ja tästäkin on oma postauksensa!

kesäkuu

On retkeilty ja vietetty ystävien kanssa paljon aikaa!
Paljon ihania hetkiä ja muistoja!
Tässä niistä oli vain ripauksia…

Millainen oli sun kesäkuu?

Lue myös aiemmista postauksista kesäkuun menoista ja mietteistä!

Vuorokauden treffit itseni kanssa

Juhannusperinteet, Muumimaailman kautta laivalle….

Viikko täynnä kivaa puuhaa ja ihania kohtaamisia

Lasten kuulumisia ja lemppareita kesäkuulta

Pride – Äiti, miks tossa on sateenkaari?

Ei mikään kympin oppilas…

Muista, instassa päivittäin meidän menoa ja ajatuksia!

@outikarita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.