Hae
Outi Karita

Heinäkuussa jakamisen iloa ja ilon hetkiä

Jakamisen ilo

Mieti, mitä voit antaa,
ennen kuin kysyt, mitä voit saada.
Antaminen tuottaa iloa.

”Onko sinulla jotain, mitä voisit antaa toiselle ihmiselle ilahduttaaksesi häntä?
Aina ei tarvitse tavaraa toisen ilostuttamiseksi.
Voisitko tässä kuussa keskittyä jakamaan ilostuttavia sanoja
tai jotain itse tekemääsi tai vaikka tehdä toiselle palveluksen?”

-Hidasta elämää, Ilon vuosi 2021-

Siinäpä jälleen hyvää ajatusta heinäkuun ajatukseksi kalenteristani. Itse ainakin allekirjoitan sen, että antamalla saan itse. Antamalla hyvää mieltä toiselle, saa itse hyvän mielen. Antamalla läsnäoloa, saa sitä myös itse. Vetovoiman laki. Olen myös usein sitä miettinyt, että kun näkee jotain mikä tekisi mieli ostaa tai antaa jollekin tietylle, niin miksi pitää odottaa syntymäpäiviä tai joulua? No ei oikeasti tarvitse, mutta niin useimmat toimivat ja sitten välillä mietin, että onko ihan outoa jos annan muuten vain lahjan…

Näistä ajatuksista kuitenkin heinäkuuhun. Parhaan ilon tästäkin kuusta saa jakamalla sitä iloa muillekin ja antamalla sen oman ilon tuntua, näkyä ja siten myös kenties tarttua…

Heinäkuu

Mun heinäkuu on alkanut niin ihanasti! On koettu ihania hetkiä ja kohtaamisia ja lisää vain luvassa! Tää koko kesä tuntuu tosi hyvältä!

Tässä on ehditty jo viettämään ystävien kanssa varjoiskelmäfestareita Porin Kirjurinluodolla, käyty Yyterissä perheen kesken, hoidettu kehoa ja mieltä Maijan kanssa Hyvinvointikeskus Olennaisessa. Kohtaamisia, keskusteluja, hauskanpitoa, rentoilua. Kivoja suunnitelmia ja toisaalta myös tyhjiä päiviä on ihanasti vielä edessä!

Suunnitelmissa on mm. Herra Hakkaraisen talolla käynti ja Tampereen reissu. Kalenteriin merkattu myös kauempaa Poriin tulevien ystävien visiitti. Myös meidän hääpäivä on puolessa välissä kuuta, vielä ei kyllä tietoa miten juhlistetaan, muutamia ideoita kyllä. Porispere päättää heinäkuun ja katsotaan kutsuuko ihan festarialue vai varjofestarit näiden osalta, hyviä artisteja ainakin olisi.

 

Tärkeää on myös, että on niitä tyhjiä päiviä kalenterissa, suunnitelamattomia aikoja. Voi elää ja mennä myös fiiliksen mukaan ja aikaa on myös vain olla…. On sitten suunniteltuja menoja, tyhjiä päiviä tai hetken mielijohteita, niin tärkeää on elää hetkessä ja nauttia. Toki huonompiakin päiviä ja hetkiä varmasti mukaan mahtuu, mutta keskittyminen ja muistelu sinne hyviin!

Kesäkuun muistelut tulossa…

Lue myös

Lasten kuulumisia ja lemppareita kesäkuulta

Juhannusperinteet, Muumimaailman kautta laivalle….

Kesä houkuttelee pois ruudun ääreltä

Instassa ja siellä myös taas heinäkuun alun videopätkää!

@outikarita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.