Hae
Outi Karita

Viikko täynnä kivaa puuhaa ja ihania kohtaamisia

Tää viikko on mennyt nopeasti, mutta onpa tää viikko sisältänyt monenmoista kivaa puuhaa ja ihania kohtaamisia. Blogin äärelle en ole niin paljoa tällä viikolla ehtinytkään pysähtyä, mutta nyt ajattelin pienen koosteen rustailla ja illalla vielä höpistä instassa pienen sunnuntailiven kanavallani @outikarita klo 18! Tallennan myös liven (jos en sössi), niin sen voi myöhemminkin katsella!

Tällä viikolla kesä kyllä on hellinyt lämmöllä ja valolla.
Viikonloppuna saatiin nauttia kesäsateesta ja sen raikastamasta ilmasta!

Alkuviikosta ajattelin, että jos loppuviikosta mentäis vaikka perheenä lähiuimapaikalle, Ankkikselle. Päätin kuitenkin, että mitä sitä odottamaan loppuviikkoa ja mentiin tiistaina uimapaikalle. tuli siinä itsekin heitettyä talvirturkki ja Bella taas ensimmäistä kertaa elämässään pääsi nauttimaan luonnonvedestä varpaidenkastelua isommin. Meillä lapset nauttii vedestä, he on oikeita vesipetoja. Lukalla vaan tulee nopsaan kylmä, mutta välillä voi lämmitellä ja kuivatella, leikkiä hiekkaleikkejä rantsulla ja syödä eväitä!

Loppuviikosta mä ja Luka suunnattiin vielä yksien ystävien kanssa rantsulle, oikein Yyteriin! Viettettiin siellä perjantai-ilta ja pulahdettiin sitten oikein myös merivedessä! Mä oon itse aikamoinen vilukissa, ainakin ollut, mutta nyt tarkenin kyllä viikon kummallakin uimareissulla kastautua! Aivan mahtavia retkiä oli kummatkin uimaretket ja nyt Yyteri reissulla Luka sai vähän spessuhuomiointia, kun ei tarvinnut pikkusiskon kanssa jakaa huomiota.

Viikkoon on kuulunut myös ystävien näkemistä, sekä lasten kanssa että ilman! On siis ollut lapsilla leikkitreffejä ja siinä samassa itse saanut ystävien kanssa viettää aikaa. On myös ollut ihan ystävien kanssa kohtaamisia, lounastusta ja kahvilla käyntiä. Viikonloppuna vieläpä vietettiin yhden ystävän, tulevan äidin baby showereita ja onnistuttiin yllättämään ystävä ihan täysin. Ystävän onni ja hehku tuntuu itsessäkin niin hyvältä!

Pientä vaaterakkauttakin tällä viikolla koettu. Olen ihastellut jonkin verran tässä pitkin kevättä ja kesää sellaisia pellavamekkoja, mutta olen miettinyt, ettei malliltaan ehkä sovi mulle. Kuitenkin, se oli rakkautta ensisovituksella ja nyt mullaon aivan ihana pellavamekko, joka tuntuu niin hyvältä ja näyttää ihan multa!

Tänään onkin sitten vielä vaalipäivä ja hieman jännittääkin kunnallisvaalien tulema. Instassa pientä ajatusta jaoinkin omista ajatuksistani vaalien alla. Tänään käyn itse äänestämässä katse tulevaisuudessa menneisyyden sijasta, ääni mm. inhimillisyyden, tasa-arvon, oikeudenmukaisuuden ja kestävyyden puolelle! Ääni, ei vain itseäni ajatellen, vaan myös kaikkia ikäryhmiä ajatellen, joiden elämä on tässä, nyt ja tulevaisuudessa!

Mimmonen sun viikko on ollut?
Muistathan äänestää jos et vielä ole äänestänyt!

Muista myös instassa

@outikarita

Lue myös

Ei mikään kympin oppilas…

Vuorokauden treffit itseni kanssa

Kesäkuu, mä lupaan nauttia susta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.