Hae
Outi Karita

Kesäkuu, mä lupaan nauttia susta!

Rohkeus antaa ilon myös näkyä

Revittele, hulluttele, hassuttele.
Kun ilo läikkyy yli, miten se näkyy elämässäsi ja sinussa?
Älä himmaile vaan läikähtele! Nyt on rohkean ilottelun aika.

-Hidasta elämää, Ilon vuosi 2021 –

Mä vuodenvaihteessa kirjoitin, miten haluan saada lisää tilaa ilolle, niin, että se pulppuaa, kuten se on tehnytkin mussa aina. Ilolta oli nyt kuitenkin vienyt tilaa energiassani muut asiat itsessäni, asiat jotkanousi pintaan ja tulivat itselle näkyviksi ja kohdattaviksi ja joita olen käsitellyt ja vapautellut paljon talven aikana. Nyt tosiaan tuntuu ja näkyykin, että ilo on alkanut pulputa ja nyt annetaan pulputa ja läikkyä. Jotenkin tämäkin asia on niin mukaillut tuon ilon vuosi kalenterini kuukausiteemoja ja miten osuva teema siinä kesäkuulle olikaan, tuo postauksen alussa oleva pätkä.

Mä oon kesästä fiiliksissäni ja lupaan nauttia tästä kesästä ja nythän tää vasta on alussa! Vaikka on kivoja kesäsuunnitelmia niin on paljon päiviä, myös ilman suuria suunnitelmia ja menoja. Onkin tärkeää osata elää ilman, että eläisi vain näitä suunnitelmia kohti. On tärkeää osata elää ja nauttia tässä ja nyt, satoi tai paistoi.

Kesäkuun suunnitelmissa on vuorokausi itseni kanssa, mahdollisesti muumimaailmavisiitti ja risteily. Odotan seikkailuja, pieniä ja suuria, yksin, yhdessä, perheenä ja ystävien kesken.

Miten kesäkuu on sulla startannut?
Millaisia suunnitelmia on kesäkuulle?

Älä peittele iloasi, se saa läikkyä!
Kesäkuu, mä lupaan nauttia susta!

Kuuntele ja katsele myös kesäkuun alun insta tv pätkä

@outikarita

Lue myös

Kesä 2021 suunnitelmissa

Fiiliksiä ja muistoja toukokuulta

Instassa päivittäin elämää ja fiiliksiä

@outikarita

2 kommenttia

  1. Katariina kirjoitti:

    Hyvä pointti tuo, että on hyvä osata elää ja iloita myös ilman että menee jatkuvasti joidenkin suunnitelmien mukaan. Huomaan, että se on itselleni vaikeaa. Kesä on kuitenkin Suomessa aika lyhyt ja huomaan, että jatkuvasti ajattelen että pitäisi koko ajan tehdä jotain super siistiä ja olla menossa. Vaikka nimenomaan ehkä nyt tarvitsisi lepoa ja spontaanisti sitten tehdä pieniä retkiä ja muita kivoja kesäjuttuja, kun tulee sellainen olo että on niiden aika. Ei mitenkään jatkuvasti suorittaa asioita. Selkeesti itsellä siis työstämistä tän kanssa. ?

    • Outi Karita kirjoitti:

      Tärkeä huomio ja tuohan on tosi hyvä, kun sen itse huomaa, silloin asiaa voi myös työstää. Ja kyllä mäkin oon tätä asiaa työstänyt ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.