Hae
Outi Karita

Fiiliksiä ja muistoja toukokuulta

Toukokuu oli kyllä hyvien energioiden kuukausi. Tämä tuntunut kehossa ja myös näkynyt konkreettisesti arjessa ja elämässä. Touhua on ollut monenmoista ja suunnitelmia syntynyt. Oon oppinut paremmin malttamaan, mutta myös pientä malttamattomuutta välillä on, kun haluaisi joitakin suunnitelmia laittaa heti tulille tai saada valmiiksi.

Mitäs sitten toukokuussa onkaan touhuttu ja suunniteltu?

 

Toukokuussa perheen kesken vietettiin vappua ja äitienpäivää iloisissa tunnelmissa! Käytiin myös Koivuniemen Herran uusilla tiluksilla Merikarvialla kahvilla ja ihastelemassa pieniä karitsoja. Ukoiltu on paljon, enimmäkseen lähiympäristössä ja onneksi luontoa löytyy läheltäkin, sillä leikkipuistojen lisäksi luonnossa olo tuntuu meistä kaikista hyvältä siitepölyallergioista huolimatta.

 

Rikun kanssa kaksin vietettin treffi-iltaa Reposaaressa, käytiin syömässä ja päästiin pienelle tarinakierrokselle Reposaaren historiaan. Ystävän kanssa vietin kahdestaan äitien vapaapäivän ihan loppukuusta Raumalla. tällaiset hetket on niin ihania ja tärkeitä!

On ihanaa saada viettää aikuisten kesken parisuhteessa ja ystävien välillä aikaa, mutta on myös tärkeää ja ihanaa viettää aikaa itsensä kanssa. Toukokuussa olen muutaman kerran käynyt joogassa ja viettänyt pieniä hetkiä itsekseni niin kotona kuin kahvilassa. Olen unelmoinut, fiilistellyt ja suunnitellut. Olen kirjoittanut paljon ja lukenut sekä kuunnellut kirjoja ihan todella paljon (kirjakooste toukokuulta tulossa). Suunnitelmat myös vuorokaudesta itseni kanssa on edenneet….

Olen nauttinut kehostani ja sen liikeestä. Olen tuntenut oikeasti iloa ja onnea siitä, miten jalat eivät enää kipeydy ja kestävät kävelyä ja muutakin rasitusta jälleen. Kävin myös Maijalla hoidettavana toukokuussa ja kun Maija otti pohkeistani kiinni hän totesi heti, ettei pohkeeni ole olleet ikinä näin pehmeät. Kehon kuuntelu ja lempeys kehoa kohtaan ovat todella kannattaneet ja tuottaneet tulosta. Tässä kuussa on kävelty, pyöräilty, tanssittu, joogattu, hypitty, treenattu… Tehty mitä mieli ja kroppa ovat pyytäneet.

Niin, toukokuussa Ilon vuosi kalenterinikin on muistutellut kehosta nauttimisesta ja tää jo aiemmin jakamani miete on jotenkin ollut ihan lempparini tässä kuussa!

”Anna kehollesi sellaista kosketusta, mistä se iloitsee.
Kehosi on sielusi malja, anna sen täyttyä ilolla.”

Kohti kesää jatketaan niin hyvillä energioilla,
kuten sanottu jo alkutekstistä, niin tää kuukausi on ollut hyvien energioiden kuukausi ja
tän pyrin pitämään matkassani ja kasvattamaan yhä isommaksi.
Ilo ja onni pulppuaa!

Millaisia fiiliksiä ja muistoja sulle on jäänyt toukokuusta?

Lue myös toukokuulta

Meidän vappuhetkiä, retkiä, riemua ja rentoilua

Äitienpäivän ihanuus

Toukokuu, ihan kuin olis jo kesä!

Anna kehollesi kosketusta

Toukokuun treffeillä Reposaaressa, turistina kotikaupungissa

Äitien vapaapäivä vol. 2

Instassa

@outikarita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.