Hae
Outi Karita

Kesä 2021 suunnitelmissa

Kesä 2021 on elänyt suunnitelmissa viimeaikoina ja kuten viime kesänäkin, niin tehdään suunnitelmia tiedostaen niiden peruuntumismahdollisuus. Ainahan elämässä voi muutoksia tulla ja lapsiperhe-elämä on myös hyvin vahvasti sellaista, että aina voi jotain sattua ja joku tulla kipeäksi. Korona tuo jo toista vuotta mukaan lisää epävarmuutta sekä rajoituksia siihen millaisia suunnitelmia on mahdollista lähteä toteuttamaan. Kuitenkaan elämää ei kannata jättää elämättä ja suunnitelmia suunnittelematta. Toiveikkaana ollaan siis alkavaa kesääkin suunniteltu.

kesä 2021

Perheen kesken

Ruotsinristeily ja Muumimaailma

Kesäkuussa isompana menona on ajatus Ruotsin laivanristelilystä ja Muumimaailmassa seikkailusta. Lukan syntymän jälkeen kahtena vuonna käytiin risteilemässä juhannuksena to-pe, kunnes tuli viime vuosi ja jäi ristely väliin. Nyt toiveikkaina, että tänä vuonna mentäisiin lasten kanssa ja samaan reissuun yhdistetään tuo muumimaailma. Risteily meillä on jo varattuna ja tällä hetkellä ne voi maksutta peruuttaa jos alkaisi näyttää siltä, ettei olekaan hyvä ajatus suunnata merille.

Särkänniemi

Luultavasti heinäkuussa olisi ajatus Särkänniemeen suunnata. Sain ammattiliiton kautta ostettua rannekkeet kahdelle edukkaaseen hintaan, yksi siis joudutaan vielä täydellä hintaa ostamaan niin päästään koko perhe. Tämän lisäksi ajatuksena, että oltaisiin yö Tampereella niin päästäisiin päivän seikkailuiden jälkeen huilimaan ilman ajomatkaa.

Ähtäri

Elokuulle varattuna mökki kolmeksi yöksi, kuten viime vuonnakin! Tällä kertaa myös ystäväperhe olisi lähdössä mukaan! Viime vuonna jäi niin ihana fiilis tuosta reissustamme, että tätä odotan kovasti, mutta ennen sitä on kesää ja muita kivoja suunnitelmia.

kesä 2021

Herra Hakkaraisen talo

Herra Hakkaraisen talo Sastamalassa ihastutti perhettämme viime kesänä ja sinne suunnataan jossain kohtaa varmasti. Ajomatka ei ole pitkä, joten joku päiväreissu kesän aikana on helppo toteuttaa!

Koivuniemen herran Muumaa

Muumaa täällä lähellä kutsuu myös jossain kohtaa landeseikkailuun. Ihana paikka Merikarvialla! Viime vuonna oltiin ystävien kanssa ja kenties tänäkin vuonna!

Yyteri ja Kirjurinluoto

Nämä nyt tottakai kuuluvat jokaisen Porilaisen kesään!

kesä 2021

Yksin tai aikuisten kesken

Vuorokausi yksin

Vihdoin kaksi vuotta sitten saamani lahja olisi aika lunastaa, yöpyä hotlassa toisessa kaupungissa yksin. Syitä miksi tässä on mennyt kaksi vuotta on kaksi. Kun sain lahjan, olin raskaana ja aloin voimaan huonosti, huonovointisuus ja liitoskivut sen jälkeen ei houkuttaneet ja ajattelin, että menen sitten kun nautin siitä olostani enemmän, en halunnut lähteä voimaan huonosti yksin. Sitten syntyikin Bella ja vauvavuotena en halunnut olla vielä yötä erossa. Nyt on sopiva aika tälle ja uskon tästä nyt nauttivanikin aivan eri tavoin, aikaa itseni kanssa! Niin ja tämä saattanee toteutua jo pian alkukesästä!

Hääpäivänä kaksin?

Bella ei ole ollut vielä yöhoidossa, mutta hieman ollaan kyllä tuumailtu, että jos vaan saadaan kummatkin lapset hoitoon niin vietettäisiin heinäkuussa yö kaksin. Käytäisiin syömässä hyvin, voitaisiin nauttia viinistä ja kesäillasta rauhassa ja tosistamme… Kahdenkeskisiä hetkiä kyllä varmasti muuten saadaan järjestymään ilman yönylitreffailuja.

Porispere

Tätä festaria ei ole vielä peruttu ja siellä olisi kyllä hyvää esiintyjäkaartia ja voisi kyllä kiinnostaa näille Porilaisille festareille suuntaaminen. Monena vuonna on tullutkin käytyä Porispereilemässä.

Ystävien kanssa

Ei ole mitään kovin tarkkoja suunnitelmia ystävien kesken ilman lapsia vietettävistä jutuista, mutta odotan että kesällä pääsisi hiemaan nauttimaan kesäilloista myös ystävien kesken. Hieman tunnen kaipaavani sellaista pientä rentoa irrottelua.

kesä 2021

 

Ystävien ja lasten kesken

Tuolla ylempänä tuli mainittua muutama meno perheenä, mihin voisi liittyä ystäviäkin ja varmasti ystäväperheiden kanssa tullaan viettämään myös monenlaista aikaa. Odotan myös kovasti, että pääsee näkemään kauempana asuvia ystäviä ja muutama päivämäärä kalenterista onkin tällaisille näkemisille ja yhteiselle ajalle varattuna.

Yhden ystävän kanssa ollaan käyty lasten kanssa kahtena viime vuotena junareissulla Tampereella ja Koiramäessä.Katsotaan mennäänkö tänäkin vuonna vai mitä keksitään.Särkänniemi on suunnitelmissa perhereissunakin, mutta voisihan Koiramäkeen tehdä omankin reissunsa ja on varmasti vaikkapa siellä Tampereella, minne kätevästi täältä junalla pääsee niin varmasti muutakin touhuttavaa lasten kanssa!

KESÄ 2021

Tässäpä joitakin meidän kesä 2021 suunnitelmia?
Millaisia suunnitelmia teillä muilla on kesälle?

Lue myös

2020 muistoissa

Toukokuun treffeillä Reposaaressa, turistina kotikaupungissa

Instassa

@outikarita

2 kommenttia

  1. pv kirjoitti:

    Särkäniemi ja ähtäri täälläkinbolisi tarkoitus, jos vain pystyy. Monena vuotena ollut tallinan risteily, serena ym. Muuta mukavaa, Mutta luulen että jää tänä vuonna edelleen välistä. Minkälainen mökki teillä on ollut ähtärissä? Katselin jonaikaisemmin, mutta e en vain löytänyt mihin mahtuusi 5-6hlö. Koska suurperhe?

    • Outi Karita kirjoitti:

      Katsoppa Luoman hirvimökkejä Ähtärissä. Ne taisi olla juurikin 6 hengen mökkejä ja on ihan siinä hotlan vieressä ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.