Hae
Outi Karita

Tunne olemisen ilo

Anna auringon leikkiä ihollasi.
Tunne olemisen ilo sisälläsi. 

Hidasta elämää – Ilon vuosi 2021 viikon miete

Tänään on sateinen ja tuulinen päivä, loppuviikoksi lupaa aurinkoa. Monen huomaan somessa kaipailevan lämpöä, aurinkoa ja kesää. Nythän on kuitenkin vielä kevät! Ymmärrän malttamattomuuden, mutta toisaalta hyvää kannattaa odottaa, antaa tekeytyä rauhassa. Tehköön kevät ensin tehtävänsä ja nautitaan sitten kesästä. Itse rakastan kesää ja lämpöä, mutta olen pyrkinyt olemaan valittelematta muunlaisestakaan säästä. Pyrin keskittymään niihin ilmalta ihaniin päiviin täysillä ja ottamaan huonomman sään päivätkin vastaan, silloinkin voi nauttia ja syödä vaikka jäätelön sisällä. Varmasti kesään mahtuu myös lämpimiä ja aurinkoisia päiviä!

Lapsilla on taito, ainakin pienillä, nauttia säästä kuin säästä. Voi, kun itsekin osaisi, mutta pakko myöntää en pidä kylmästä enkä kovin sateisesta. Lämmin kesäsade erikseen, silloin voin itsekin nauttia sadepisaroista iholla. Myös ajoittainen siitepölyjen huutelu ja ilman raikastamissade joka voisi tapahtua öiseen aikaan on ihan tervetullutta välillä. Lapset pääsee nauttimaan sitten myös kuraleikeistä ja vesilätäköistä.

Annetaan auringon leikkiä iholla, laittaa silmät sikkuralle.

Annetaan sateen huuhtoa ihoa, raikastaa ilmaa ja mieltä.

Annetaan tuulen sekoittaa hiukset ja tuivertaa ajatuksia.

Nautitaan olemisesta, elämästä.

Pysähdytään ja hengitetään!

Näillä ajatuksilla tämä viikko käynnissä. Energiat olleet jotenkin todella hyvät ja kivoja suunnitelmia siintää edessä vielä tälläkin viikolla!

Miten sulla viikko alkanut?

Instassa

@outikarita

Lue myös

Toukokuun treffeillä Reposaaressa, turistina kotikaupungissa

Anna kehollesi kosketusta

Toukokuu, ihan kuin olis jo kesä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.