Hae
Outi Karita

Toukokuu, ihan kuin olis jo kesä!

Toukokuun tervehdyksen aika. Instaan kuvasin videon jo äitienpäivänä valmiiksi. Tuon jälkeen onkin kevät ehtinyt muuttua kesäksi! Nyt siis jälleen blogitekstin lisäksi höpöttelyä instan puolella ja koska melkein viikko kulunut videon kuvaamisesta, niin voipi olla hyvinkin erilaista pöhinää siellä insta tv:n puolella. Muistan ainakin sen, että oli ihan hyperaktiivinen meininki sillä videolla, hih!

Ilon toukokuu – Aistien ilo

”Millaista kauneutta näet ympärilläsi?
Mitkä aistien kautta koettavat asiat saavat ilon läikähtämään sisälläsi?
Kuuntele, katsele, tunne – nauti
elämästä kaikilla aisteillasi.”

Hidasta elämää, Ilon vuosi 2021

Kevät on kyllä aistien tykitystä! Ei kuitenkaan pelkässä positiivisessa mielessä, sillä allergiat… Niistäpä huolimatta kevät tulvahtaa aisteihin monin tavoin myös positiivisessa mielessä! Niihin positiivisiin aistikokemuksiin kannattaakin enemmän keskittyä ja oikein pysähtyä tuntemaan auringon lämpö, keväinen tuuli, keväinen sade ja nämä kaikki voi myös haistaa ja kaikki muut kevään ihanat tuoksut (unohdetaan se kastematojen tuoksu sateen jälkeen, yyh). Näkemällä, tuntemalla, haistamalla ja kuulemalla voi aistia niin paljon…. Joten suosittelen, pysähdy!

Toukokuu on kevätkuukausi vielä, mutta aurinko on hellinnyt ja lämmittänyt ihan kesäisillä lämmöillä jo. Luontokin otti aimoharppauksen kohti kesää ja siitepöly kyllä on kiusannut todenteolla niin minua kuin myös nyt ensimmäistä kertaa myös meidän poikaa. Innolla siis ollaan koko perhe nautittu lämmöstä, auringosta ja luonnon heräämisestä, mutta myös vähän kärsitty ja ikävää, että pojallekin iski allergiaoireet.

Lämpö sai myös intoutumaan kukkaostoksille ja suunnitelemaan pihaa taas uudella innolla ja uusilla ajatuksilla! Kesäkukat kerrankin hankittu ja laitettu ajoissa ja paljon, paljon suunnitelmia ja ideoita kehitelty, vielä kun saisi sen lottovoiton, heh. Hiljaa hyvä tulee ja ideat ehtivät jalostua, kun eipääse kaikkea toteuttamaan heti, joten katsotaan mitäs kivaa ja ihanaa tänä keväänä je kesänä saadaan pihaan vielä….

Toukokuu starttasi vapulla sekä äitienpäivällä ja jatkuu nyt kesäisellä fiiliksellä!
Täällä kenties Porin raukkauslähettiläs homman kautta muutamia pieniä juttuja tähän kuuhun vielä luvassa.
Yhden ystävän kanssa myös suunniteltu äitien vapaapäivänviettoa Raumalla kenties ja sen sellaista pientä kivaa pöhinää!

Lopuksi jaan vielä unelmakorteista toukokuun ensimmäisen noston, jonka tein silloin kun kuvasin toukokuun videotervehdyksen instaan! Siellä hieman takellellen tuli tämä luettua tämä miete, mutta syynä kortin kirjoitusvirhe, hups! Kuitenkin tämän ajatuksen siivittämänä toivotan ihanaa toukokuun jatkoa!

”Kukaan muu ei ole sinä ja se on sinun vahvuutesi ja lahjasi.
Myös sinun tehtäväsi tässä maailmassa on ainutlaatuinen,
etsi se kuuntelemalla sydäntäsi, intohimoasi ja sisäistä rauhan tunnettasi.”

Miten siellä toukokuu startannut?
Onko tälle loppukuulle vielä suunnitelmia?

Kuuntele myös insta tv:n puolelta toukokuun tervehdys

@outikarita

Lue myös

Äitienpäivän ihanuus

Meidän vappuhetkiä, retkiä, riemua ja rentoilua

Yksi kommentti

  1. Katariina kirjoitti:

    Hurjaa, että on jo toukokuun puoliväli 😀 mutta ihanaa, kohta on ihan oikeasti kesä ja ihania juttuja tiedossa <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.