Hae
Outi Karita

Huhtikuun hulinoita ja huomioita

Huhtikuu on takanapäin.
Tuntui, että se hujahti aika vauhdillakin, vauhdilla ja hyvällä kevätenergialla.
Huhtikuussa oli toki paljon kaikenlaista tohinaa, joka vauhditti ajankulua kyllä pääsääntöisesti oikein mukavasti!
Huhtikuuta voi kyllä muistella ilolla ja lämmöllä!

Huhtikuu alkoi pääsiäisellä ja päättyi vappuun, siinä välissä juhlittiin myös Bellan 1-vuotisjuhlat, jotka maaliskuulta siirtyivät. Muuten kyllä rennolla otteellanämä juhlinnat, mutta Bellan juhlat toivat hieman stressipiikkiä, vaikka ihanat olikin järjestää. Siinä viikossa tuli kuitenkin yllättäviä poikkeuksia, jotka vähän söivät sitä aikaa järjestää ja touhuta juhlia. Juhlat juhlalta kuitenkin haltsaa tän järkkäilyn paremmin ja osaa ottaa ja järjestää sille tekemiselle rauhaista aikaa, jos vaan mahdollista. Juhlien järkkäily ja suunnittelu, niihin liittyvä näpertely ja koristelu on mun mielestä kuitenkin tosi kivaa, sillä pitää vaan olla aikaa, niin että siitä pystyy nauttimaan. Kyllähän täällä kotona myös pääasiäistä ja vappua somisteltiin ja touhutettiin, niitä enemmänkin lasten kanssa yhdessä. Kaikista näistä hetkistä jäänyt kyllä hyvä mieli ja hyvä muisto ja lapsetkin selvästi nauttineet, kuten myös me aikuiset!

Suurin muutos valmennuksessa olin mukana, joka alkoi maaliskuun puolella ja kesti hieman toukokuun puolelle. Se toi pieniä viilauksia ja auttoi pääsemään sokerikoukusta ja napsimisesta eroon. Osaltaan myös motivoitsi liikkumaan ja liikuttuhan on. Pääasiassa kotona tanssittu ja treenailtu ja puistoissa välillä lasten kanssa ollessa ulkotreenailtu. Olin ihan fiiliksissäni myös siitä, miten jalat ovat kestäneet yhä enemmän kävelyä ja pidemmätkään yhtäjaksoiset kävelylenkit eivät ole kipeyttäneet jalkoja. Ostin itselleni myös Feelmaxin paljasjalkakengät ja toivon, että jalat kiittävät tästä hankinnasta ja uskon myös niin!

Kehomielen taika -pienryhmävalmennus loppui jo maaliskuussa ja toisaalta onkin ollut ihan tervetullut ehkä sellainen pieni tauko tällaisiin ohjauksiin ja hetkiin, joissa käsitellään paljon pintaakin syvemmältä. On ollut asioilla tilaa ja aikaa jäsentyä. Loppukuusta, kun mulla oli Maijan luokse lifecoaching käynti, jossa hoidettiin sekä kehoa ja mieltä, niin jo sinne mennessä oli ihanan rento fiilis. Mä olinkin sillä käynnillä tosi auki niin fyysisesti kuin henkisestikin ja kummatkin todettiin Maijan kanssa, että nyt mentiin jollekin nextille levelille, tunnelma ja energia oli ihan käsinkosketeltavaa lopuksi. Ja miten tän selittäisin teille? Jos esim. Tara Langen Tikapuut rakkauteen on yhtään tuttu kirja ja jos ei ole niin iso suositus. Siinä käsitellään tunnetasoja, joilta elämää elää ja katsoo tikapuina. Kaikkia tikapuun tunteita voi kyllä tuntea, mutta mikä on se hallitseva tunnetila, jossa elää…. Ehkäpä se oli jokin tämänkaltainen, pääsin tikapuita ylemmäs. Niin paljon on talvesta muuttunut, tunnen herääväni yhä vahvemmin eloon ja syttyväni uudelleen, saavan sitä iloa pulppuamaan entisiin voimiinsa. Viime talvi oli menneisyyden syksyn pintaan nostaneiden haavojen käsittelyä ja vaikka siellä vieläkin olisi käsiteltävää, niin talven väistyttä kevääseen ollaan pitkälle päästy ja on oikein hyvä olla! Tietystä puskemisesta olen päässyt asioiden lempeämpään kohtaamiseen niin itsessäni kuin muissakin.

Oi, ja lämpöähän on riittänyt myös. Huhtikuussa saatiin suoranainen pieni hellejaksokin, josta kyllä nautittiin täysillä. Paljon on muutenkin ulkoiltu! Lasten kanssa ollaan nähty ystäviä ja vähän ilman lapsiakin. Lämpimiin päiviin saatiin myös ihana keväinen treffivuorokausi, josta pieni palanen nautittiin myös ihan kahdenkeskenkin! Luka oli siis hoidossa yönyli ja Bella hetken illasta, seuraavana päivänä myös osan ajasta nukkui päiväunia. Kirjoja on luettu todella paljon, niistä myöhemmin sitten taas oma koosteensa!

Ihania hetkiä ja retkiä siis huhtikuu sisältänyt!
Kiitos huhtikuu!

Millainen sun huhtikuu oli?

Instassa

@outikarita

Lue myös

Huhtikuun alun mietteitä ja 4 asiaa tälle kuulle

Meidän vappuhetkiä, retkiä, riemua ja rentoilua

1-vuotis juhlahumua

Keväinen treffivuorokausi

Meidän perheen pääsiäinen

Maaliskuun muistoja

Yksi kommentti

  1. Katariina kirjoitti:

    En muista olenko tätä sanonut, mutta sun hiukset on aivan super kauniit! Ihastelen niitä aina blogisi kuvissa!<3 Ihana postaus, ja ihana kuulla että sulla menee hyvin ja on hyvä olla! Täällä huhtikuu oli kiireinen koulun osalta ja nyt on jo helpottanut se ja kohti kesää mennään hyvillä fiiliksillä.<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.