Hae
Outi Karita

Miten viikko lähti käyntiin?

Serpenttiinejä ja palloja täynnä koti
sekä pientä sotkuisuutta vapun jäljiltä,
mieli iloisena ja hyväntuulisena,
kun vietettiin rentoa vappua ja perheen yhteistä aikaa.

Viikko käyntiin Lukan kerhopäivällä ja näin saa muuten viikko aina sellaisen rennon startin Bellan kanssa kun voin jäädä kotiin touhuamaan tai vain olemaan ja tällä hetkellä hänen kanssa olonsa on hyvin rentoa ja hän viihtyy paljon omissakin touhuissa. Puhuin pitkästä aikaa yhden hyvän ystävän kanssa vähän pidemmän puhelun. Siivoilin hieman vapun jäljiltäkotoa, touhusin Bellan kanssa ja luin hetken kirjaakin Lukan kerhohetken aikana. Tämä kuukuais vielä näitä kerhoiluja ennenkuin alkaa kesätauko. Luka käy siis avoimen päiväkodin kerhossa paristi viikossa muutaman tunnin ajan, aivan ihana mahdollisuus tällainen!

Oonpa muuten innoissani näistä uusista Feelmaxin paljasjalkakengistänikin.
Tästä shoppailuista jalat toivon mukaan kiittää!

Viikon alkuun toi ihnasti piristystä meikäläisen nimipäivät. Ei mitkään suuren suuret juhlat ja ison huomioinnin tarve, mutta olihan se ihana saada muutamat iloiset nimpparitoivotukset ja vielä kun mies töistä kotiin tullessa toi kukkia ja suklaata! Tässä viikossa myös kivoja juttuja luvassa vielä, muutamien ystävien treffaamista, pitkästa aikaa joogaan huomenna ja viikonloppuna äitienpäivä <3

Ihana miete myös kalenterini sivuilta taas

”Katsele kauneutta
ja anna kauneuden muuttua sisälläsi
pirskahtelevaksi iloksi.”

-Hidasta elämää, Ilon vuosi 2021-

Mites sulla lähtenyt viikko käyntiin?

Lue myös

Meidän vappuhetkiä, retkiä, riemua ja rentoilua

Katso ympärillesi, mistä kaikesta olet iloinen?

Instassa

@outikarita

2 kommenttia

  1. Katariina kirjoitti:

    Hyvää nimipäivää! ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.