Hae
Outi Karita

Meidän vappuhetkiä, retkiä, riemua ja rentoilua

Vappuun mulla yhdistyy ajatuksissa työväenjuhla, keväinen karnevaali, vapputori ja vapputivoli, vappupallot, serpenttiinit, sima, munkit ja Amarillo. Kaipaako jokin kohta selitystä? Ehkä Amarillo. Meillä on ollut monta vuotta perinteenä käydä Amarillossa vappupäivänä syömässä. Tämä siis ollut jo ennen lapsia ja viime vuonna jouduttiin tämä perinne skippaamaan, mutta tänä vuonna päästiin. Vapputorit, vappupuheet ja vapputivoli jäivät viime ja tänä vuonna välistä, koska eihän tällaisia nyt järjestetä, josko jo taas ensi vuonna. Kuitenkin iloiseen vapputunnelmaan päästiin oikein hyvin tänäkin vuonna!

Tosiaan meidän vappu ei jäänyt kiinni koronapoikkeuksista, vaan niiden puitteissa tehtiin meidän vapusta mahdollisimman vappuinen iloisella ja rennolla otteella. Ollaan vietetty täysin oman perheen kesken tämä vappu, mutta ei täysin kotosalla. Sopivasti menoa, sopivasti kotia, iloa ja rentoutta ja vappuista menoa mukaan tuoneet vipperät, pallot ja serpenttiinit! Luka taiteili myös itselleen hienon vappunaamion ja kyllä me oltiin melkoisen vappuisen näköinen perhe ulkosallakin ollessa! Kotona on näkynyt vappu sisustuksessa!

Perjantaina mä lähdin lasten kanssa aamupäivästä pienelle kaupunkiretkelle linja-autolla ja syömässäkin käytiin Momentossa. Käytiin myös kauppahallissa ja Puuvillan kauppakeskuksen sisäpihan leikkipuistossa, niin ja käytiin ostamassa lakua, Luka sai vapputikkarin, jota kovasti ihaili, sellaisen ison, joita lakukojuissakin just myydään kaikilla markkinoilla. Sitä vapputikkaria on kyllä vähän syötykin, mutta aika ikuisuustikkarilta se tällä hetkellä tuntuu, kun neuvottiin ettei pureskella.

Lauantaina sitten vähän enemmän vappufiilistä. Aamupäivästä suunnattiin kohti keskustaa ja käytiin siellä yhdessä leikkipuistossa leikkimässä ennen Amarilloon syömään menemistä. Illalla paistettiin ja syötiin munkkeja ja juotiin simaa, tanssittiin Robinin tahtiin ja pelattiin postipeliä. Vähän sangriakuohuvaakin tuli itse maisteltua ja herkuteltua kyllä masu täyteen!

Sunnuntaina tosiaan lähdettiin maaseuturetkelle Koivuniemen Herran uusille tiluksille Merkilarvialle. Kesällä aukeaa Landeseikkailu Muumaa, nyt toistaiseksi kahvila vain oli avoinna ja samalla päästiin kurkistamaan Vintti Kallerian historiikkinäyttelyä kyseisestä Harjun tilasta alkujaan. Pieni vappumarssi nähtiin kun 4 pientä karitsaa saapui emonsa kanssa meitä tervehtimään. Suloisia 10 päivän ikäisiä karitsoja.

Meillä oli oikein ihana ja hyvä vappu!
Ollaan kyllä koko perhe nautittu ja ainakin palloista nautitan varmasti vielä pitkään!

Mitäs sun vappuun ja viikonloppuun on kuulunut?

Insta tv:ssä muuten julkaistuna tämän päiväinen sunnuntalive, jossa myös höpinää vapusta lapsuudesta aikuisuuteen ja muutenkin tästä viikosta!
Tein myös lauantaina pienen vappupäivän koosteen reels -pätkänä!
Käy kurkkaamassa!

Sunnuntailive 2.5. vappufiiliksissä

Vappureels!

Lue myös

Iisisti viikko käyntiin ja kohti vappua!

1-vuotis juhlahumua

Instassa

@outikarita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.