Hae
Outi Karita

Iisisti viikko käyntiin ja kohti vappua!

Jos viime viikon blogikin sai viettää lomaa, kun tohistin Bellan juhlia, niin tällä viikolla aikaa löytyy paremmin kirjoittamiselle, mutta myös aikaa rauhoittumiselle. Maanantaina pidin heti kevyen ja rennon palautumispäivän. Kotitouhuilua aina riittää, mutta silti hyvin rennolla otteella viikko käynnistelty.

Nyt on myös sopivan touhukas ja energinen olo ja jotenkin tilaa myös ajatuksille paremmin. Nyt alkuviikosta olenkin saanut taas muutamia asioita liikkeelle, kuten pieni Ähtärin loma varattu, hankintojen listausta ja kotipihan suunnittelua. Ajatukset hiipii kohti kesää ja kesän suunnitelmia….

Tälle viikolle ei isoja suunnitelmia, kohti toukokuuta ja vappua rennosti ja rauhaisasti. Lukemiselle ja kirjoittamiselle on taas enemmän aikaa ja varmaan pientä vappuaskartelua lasten kanssa ja koska huominen kerhopäivä peruuntui pojalta ja sen myötä vapun naamiaisdisco siirtyi niin discoillaan sitten kotona. Vappupallot käytiin hankkimassa ja vähän myös vappurekvisiittaa kotiin, ilmapalloja ja ammuttava jäätelö. Tietteks sellaisen jäätelötötterön josta nappia painamalla pompahtaa narun varassa semmoinen pehmopallo. Niitä oli mun lapsuudessa ja jostain sellainen muistui mieleen viikonloppuna, kysyin Rikulta muistaako se sellaisia ja kun tänään nähtiin sellainen Halpa Hallissa niin oli ihan pakko ostaa!

No mutta näillä ajatuksilla tämä viikko käynnistynyt ja loppuun vielä kalenterini tarjoama viikon ajatus.

”Niin moni asia on ihanasti juuri nyt.
Katso! Iloitse!”

-Hidasta elämää, Ilon vuosi 2021-

Lue myös

1-vuotis juhlahumua

Katso ympärillesi, mistä kaikesta olet iloinen?

Instagram

@outikarita

3 kommenttia

  1. Katariina kirjoitti:

    ”Jäätelötötterön josta nappia painamalla pompahtaa narun varassa pehmopallo” ? siis kuulostaa niin ihanalta, että melkein haluan tollasen vappuna 😀 <3 en oo oikeesti ikinä nähnyt tai kuullut moisesta. 😀

  2. Miia-Maria kirjoitti:

    Ihana, kun tuli 90-luvun vaput lapsuudesta mieleen! <3 Näen tuon pehmojätskipallon sieluni silmin. Kiva, että niitäkin vielä tehdään ja ilostuttavat toivottavasti uuttakin sukupolvea yhtälailla. 🙂

    Aurinkoista vappua teille täältä Vantaalta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.