Hae
Outi Karita

Keväinen treffivuorokausi

Tuli vietyä treffivuorokausi keväisissä merkeissä, mutta ei ihan kaksin kokoaikaa miekkosen kanssa. Luka oli yö hoidossa pe-la välisen yön ja Bellakin pienen hetken perjantai illalla hoidossa.

Perjantaina vietiin lapset hoitoon mammalaan ja haettiin kotiin vähän syötävää. Herkuteltiin sushia ja gelatoa jälkkäriksi, katsottiin aiemmin keskenjäänyt Straight outta Compton -leffa loppuun. Illalla haettiin Bella sitten kotiin, mutta Luka jäi yöksi vielä mammalaan. Illalla simahdettiin melko ajoissa kaikki.

Lauantaina vietettiin ensin rentoa aamua kotona, Riku heräsi Bellan kanssa seiskalta ja mä sain nukkua pidempään. Syötiin yhdessä hyvä aamupala.

Aamupäivästä suunnattiin kaupungille ja Bella nukahti automatkalla. Oltiin siis melkein kuin kaksin. Ajettiin auto Puuvillan kauppakeskukselle parkkiin, käytiin hakemassa kahvit mukaan ja käppäilyiin keskustaan hoitamaan pari asiaa. Nautittiin keväisestä ja lämpimästä päivästä. Bella heräsi kun lähdettiin keskusta takaisinpäin, mutta viihtyi hyvin rattaissa ihmetellen ohiajalevia autoja.

Aimoannos tuli saatua ulkoilmaa ja askeliakin kertyi, jota jalat vihdoin kesti kipeytymättä näin isommissakin määrin. Mä vielä kumpanakin päivänä tein kävelylenkin kun vein Lukan kävellen mammalaan ja lauantaina kävelin Lukan kanssa kotiin. Mennessä Luka potkupyöräili koko matkan, lauantaina tuli sitten kotiin rattaiden kyydillä, kun oli hieman väsyksissä.

Kyllä se heti vaikuttaa, kun isompikin on yöhoidossa vaikka pienempi olisikin kotona tai mukana menossa
ja olihan meillä sitä ihan täysin kahdenkeskistäkin aikaa.
Saatiin nyt juuri ihanasti ja paremmin sitä tärkeää kahdenkeskistä aikaa!

❤️❤️

Lue myös

Maaliskuun muistoja

Helmikuun treffit ystävänpäivätunnelmissa

Tammikuun treffit

Instassa meidän menoa

@outikarita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.