Hae
Outi Karita

Katso ympärillesi, mistä kaikesta olet iloinen?

Tätä kysymystä haastoi kalenterini miettimään tällä viikolla. Mietin tähän postaukseen nyt 7 asiaa ja kameran rullastakin kurkkasin, mitä löytyisi vaikkapa viimeisen viiden päivän ajalta, mä kun kuvailen paljon just niitä hyvänfiiliksen ja ilonhetkien kuvia.

Perhe, mies ja lapset, meidän tiimi. Niin tärkeä, niin rakas! Välillä sitä oikein pysähtyy ihmettelemään, miten ihanat ihmiset mua ympäröi arjessa ja miten ihmeellistä on omat lapset….

Ystävät. Se millaisia ihmisä olenkaan löytänyt ja saanut ympärilleni, joiden kanssa voin olla oma itseni ja just niin auki, kun itse olen valmis olemaan.

Koti. Talo rakennetaan käsin, mutta koti sydämellä. Välillä stressaa sortkun ja keskeneräiset hommat, mutta pitäisi nähdä useammin se, mitä jo on ja meillä on aivan mielettömän ihana koti!

Kirjoista ja meidän kirjastohuoneesta, jota olen laittanut pikkuhiljaa sellaiseksi pieneksi lukusopeksi ja rentoutumispaikaksi… Kirjojen maailmaan hyppääminen taas isommin on vienyt mukanaan ja rakastan lukea!

Kevät ja aurinko, tarviiko enempää edess sanoa….

Kukkaset, ne tuovat mulle iloa ja rakastan leikkokukkia!

Minä! Viimeisenä, muttei suinkaan vähäisempänä. Olen iloinen itsestäni. Siitä mitä olen saavuttanut, siitä mitä olen oppinut, miten olen kasvanut ja miten olen vielä matkalla, siitä että olen just minä! Olen iloinen siitä energiasta, joka virtaa voimakkaampna saatuaan enemmän tilaa, ilon ja lempeyden energiasta!

Mistä sä olet iloinen?

Lue myös

Maaliskuun muistoja

Arkisia hetkiä – Torstai oli hyvä ja aurinkoinen

Huhtikuun alun mietteitä ja 4 asiaa tälle kuulle

Instagramissa

@outikarita

Yksi kommentti

  1. Kata kirjoitti:

    Ihana postaus! Mä oon iloinen keväästä, ystävistä ja perheestä, luonnosta ja siitä että koen olevani nyt sellaisessa hyvässä paikassa elämässä, jossa on hyvä olla! ??

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.