Hae
Outi Karita

Maaliskuun muistoja

Jos helmikuun muisteluissa kirjoittelin, että vähän alan heräilemään kevään kanssa, niin tuo heräily jatkunut sekä mulla että keväällä. Energia ja valo senkun lisääntyy itsessä, ilo kasvaa ja fiilistelyltä ei voi välttyä. Ulkona auringonpaiste saa silmät sikkuralle, lasten päivähuilin aikaan sohvalla aurinko lämmittää ihanasti lattea juodessa ja kirjaa lukiessa.

Samoin kun ulkona välillä räntääkin sateli, niin eihän elämäkään pelkkää auringonpaistetta ole, mutta selvästi lisääntyvissä määrin. Paljon on voimaa keväällä, mutta myös mielen voima ja sen kanssa työskentely on tehnyt paljon! Kehomielen taika pienryhmävalmennus jatkui vielä maaliskuussa ja saatiin myös päätökseen, life coachingissa olen myös käynyt ja kummassakin saanut asioita purettua, päästetty jostain taas irti tai ainakin kevitetty, saatu tilaa paremmalle….

Suurin muutos valmennus alkoi maaliskuussa ja jatkuu vielä. Se on tuonut lisää liikuntaa elämään, sen kautta olen uskaltanut haastaa jälleen kehoani ja huomannut, että nyt keho onkin valmiimpi erilaiseen kuormitukseen ja liikkeeseen, mitä vaikkapa syksyllä. Lempeä liike, kehon kuuntelu ja sen hoitaminen on tehneet todella hyvää! Kotona jammaillaan ja treenataan usemman kerran viikossa ja ulkona pyörä on kaivettu varaston uumenista esille! Valmennus toi syömisiin pieniä muutoksia ja napsimista ja herkuttelua vähennetty huomattavasti näiden myötä.

Vaikka korona rajoittaa niin en anna sen rajoittaa liikaa. Ollaan tehty kaupunkiretkiä, käyty eri puistoissa, nähty ystäviä. Onneksi tämä on mahdollista! Kahviloissa käymistä kaipaan, mutta sitäkin koettu pienellä twistillä. Kerran kaupunkiretkellämme hain lempparikahvilastani Cafe Solosta lounaan ja cappuchinon itselleni ja nautein ne kauppakeskuksen pihalla olevan pienen leikkipuiston reunalla.

Bella täytti vuoden maaliskuussa, hänestä tuli taapero. Juhlittiin pienesti vain perheen kesken ja päätettiin sirtää koronan takia juhlia keväämmälle. Ihania kuvia käytiin neitokaisesta kyllä ottamassa. Nuo kaksi pienokaista, sisko ja sen veli tuovat kyllä niin paljon iloa ja onnea elämään. Vaikka välillä on taistojakin niin kummasti nekin helpottuneet sen myötä kun itselläkin olo keventynyt ja energia lisääntynyt talven jäljiltä. Lapset tottakai aistivat ja peilaavat vanhempien tunnetiloja ja myös itsen on helpompi toimia haastavissa tilanteissa kun omat tarpeet on huomioitu ja oma mieli hyvänä. On he kaksi aivan mahdottoman mahdoton ja ihana pari ja viihtyvät niin ihanasti myös toistensa kanssa, oppivat uutta ja opettavat meille vanhemmille uutta.

Meidän kuukausitreffit oli maaliskuussa kotoilua. Luka vietiin jo aamupäivästä mammalaan ja me laitettiin yhtä huonetta hieman uuteen järjestykseen, joskin se jäi vielä hieman kesken… Illalla vietiin vielä Bellakin pariksi tuntia mammalaan, ahettiin Tårgetista pizzat kotiin, syötiin ja katsottiin leffaa. Otettiin uurastuksen jälkeen rennosti kaksin!

Sellainen oma päiväni jäi maaliskuussa pitämättä, mutta omaa aikaa olen silti saanut mukavasti kotosalla ja valmennuksissa. Kirjoja olen lukenut ihan tuhottomasti. Kolme kirjaa luin ja kaksi kuuntelin sekä ihan loppukuusta pääsin taas podcastienkin pariin pienen tauon jälkeen, kun bongasin Roope Salmisen podin ja Puhu Murun uuden kauden. Kummallekin iso suositus! Maaliskuun kirjoista yritän kirjoitella ensi viikolla koosteen!

 

Mut valittiin yhdeklsi Porin rakkauslähettilääksi ja sen homman starttaan nyt huhtikuussa. Myös nousin täällä Vaikuttajamedialla sopimusbloggaajiin, kiitos oman postaustahtini paluun ja eritoten kiitos teille lukijoille! Teen tätä hommaa, blogi ja some, koska tykkään tästä, mutta onhan se mielekkäämpää kun tietää, että näitä mun juttuja tykätään myös lueskella ja seurata!

Huhtikuuhan on jo ihan täysillä käynnissä, pian jo puolessa välissä ja kirjoittelinhan mä myös huhtikuun aloitus postauksen aiemmin viikolla….

Instassa päivittäin

@outikarita

Lue myös

Helmikuun fiiliksiä ja puuhia

Huhtikuun alun mietteitä ja 4 asiaa tälle kuulle

Bella 1-v

Suurin muutos starttaa hyvillä fiiliksillä!

Arkisia hetkiä -Maanantai

Arkisia hetkiä tiistailta

Arkisia hetkiä keskiviikolta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.