Hae
Outi Karita

Arkisia hetkiä keskiviikolta

Aamulla heräilin lasten kanssa hyvin ajoissa. Lukalla oli kerhopäivä ja ihmeiden aika ei ole ohi, olin ekana kerhon pihassa, muutamaa minuuttia ennen kuin kerho alkoi. Yleensä siis ollaan vasta joku vartti sen jälkeen kun kerho auennut. Tänään kuitenkin kaikki herättiin niin ajoissa, että hyvin ehdittiin. Saatoin olla myös innoissani aamupäivän ohjelmasta niin alitajuisesti olin heti ripeämmällä vaihteella itsekin.

Ystävä, jonka samanikäinen lapsi kuin Luka käy samassa kerhossa ja me oltiin sovittu aamupäivän treffit meille. Meidän kummankin nuorimmat oli meidän seurana ja treenailtiin kotitreeni yhdessä, pikkuiset mukana pyörien ja ehdittiin myös muuten kuulumisia hyvin vaihdettua.

Bella alkoi olla jo kympiltä hieman väsyksissä, mutta sain venytettyä yhteentoista hänen totaalizippauksen päiväunille. Nukahti rinnalle maitoa hörppiessä meidänäitien siinä höpistessä, höpinään oli hyvä nukahtaa. Vähän varauduin siihen, että herää sitten kun ollaan haettu Luka kerhosta. Usein jos nukahtaa näin ajoissa niin ei nuku kuin pienet unet, mutta….

Luka haettiin puoli kahdeltatoista ja kotipihassa sitten siirsin Bellan kaukalosta rattaisiin terassille nukkumaan. Aikamoista meteliä kuului naapurista, kun siellä oli betoniauto ja ilmeisesti jotain piharemppaa tehtiin. Ilmeisesti tämä meteli oli omiaan pitämään Bellan unessa, nimittäinnukkui lopulta yhteensä NELJÄ JA PUOLITUNTIA!!! Tää oli varmaan joku enkka!

Lukakin nukahti päivähuilillaan mun kainaloon sohvalle ja mä sain ihana lukuhetken. Oon lukenut nyt Kiltin tytön voimakirjaa ja siitä jakanutkin instaan paljon pätkiä. Aivan ihana kirja!!!

Herättyään Luka sai hetken katsella telkkua ja mä olin ihan ihmeissäni, että mitä sitä tekisi, kun Bellakin vaan nukkui. Ihan hassua ja olin niin hämilläni etten edes heti muistanut ja tajunnut, että voisihan sitä jotain kotipuuhiakin nyt tehdä, kun pyykitkin odotti viikkaamista. Noh, järkkäsin sitten neidin vaatteetkin siinä uusiksi lipaston laatikoihin.

Illalla mä lähdin Lukan kanssa kaksin Kirjurinluodon leikkipuistoihin tai oli meilläs ielläs itten seuraa, yksi ystävä lapsensa kanssa. Iltaulkoilu teki oikein hyvää sekä äideille että lapsille! Kotiin päästyä sitten mentiinkin saunan lämpöön rentoutumaan ja päivä alkoi olla plakkarissa.

Hyvällä mielellä illalla simahdettiin koko perhe!
Noh, Bella paristi siinä jostain syystä heräili ennenkuin mä menin nukkumaan, mutta yö nukuttiin kyllä superhyvin!
Keskiviikko oli täynnä kyllä ihania hetkiä ja rentoa elämää!

Kröhm… eilistä on hyvä muistella, kun tänään taas kuppi ollut vähän täynnä välillä….
Kerrottakoon tämäkin, mutta ihana kirjoittaa myös tuollaisesta päivästä, kun kaikki jotenkin vaan soljui tosi hyvin!
Ensi viikolla sitten torstain vuoro rehellistä Arkisia hetkiä postauksissa ja silloin tapahtuukin jotain jännää!!!!

Lue myös

Arkisia hetkiä tiistailta

Arkisia hetkiä -Maanantai

Instassa

@outikarita

 

2 kommenttia

  1. Katariina kirjoitti:

    Tämä arkisia hetkiä -postaussarja on kyllä aivan ihana! Rakastan itse lukea just tälläisiä blogeja, joissa jaetaan rehellisesti sitä tavallista arkea iloineen ja suruineen! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *