Hae
Outi Karita

Arkisia hetkiä tiistailta

Aamulla käytin aivan liikaa energiaa ja aikaani asiaan, johon näiden käyttäminen ei yhtään kannattanut, aikaa ja energiaa vain kului hukkaan eikä siitä hyötynyt kukaan. Tää on tällainen kompastuskivi, mutta kenties monella käy näitä, antaa huomiota asioille, jotka ei sitä tarvisi… Ehkä tällaiseen sortuu kun kaipaa häiriötä omille ajatuksilleen (?) No sittenhän huomasin, että oli huonoa energiaa ilmassa ja tulipa vielä kiirekin. Soimasin itseäni, vaikka hölmöä sekin ja pian rauhoituin.

Kiire tai ei, niin ehdittiin sitten kuitenkin ihan hyvin Bellan 1-v neuvolaan, jossa neiti oli oikein aurinkoinen iloinen itsensä, kunnes sai rokotukset, ne pisti harmittaen, mutta hyvin me ne kestettiin. Neuvolakäynti oli oikein kiva ja kaikki oli oikein hyvin. Nyt oli taas hyvät energiat voimissaan ja ulkona paistava aurinkokin sitä hyvää energiaa ruokki!

Luka oli ollut mamman ja pappa luona, sinne mekin suunnattiin lounaalle. Kotona olikin sitten päivähuilin aika ja Bella nukahtikin jo matkalla kotiin. Lukan kanssa luettiin kirjaa yhdessä, kesken jäänyt Piki kirja loppuun. Tämä on kovasti nyt Lukaa kiinnostanut ja hän eläytyy sinne tunnemaailmaan melko vahvasti, mutta myös hienosti käsittelee kirjassa nousevia asioita esiin, ystävyyttä ja jonkun osaamattomuutta leikkiä muiden kanssa.

Luka jäi sänkyynsä katselemaan kirjaa ja mä keitin itselleni päivälatten. Sohvalle mennessäni Luka siirtyi viettämään huilihetkeään mun kainaloon, mä luin kirjaa itsekseni. sovittiin, että laitan kellon soimaan vartin päästä ja se aika huilaillaan vielä ja pian kuuluikin yllättäen kainalosta pieni tuhina, Luka oli nukahtanut. Päiväunille onkin aina (poikkeuksia lukuunottamatta) nukahtanut hyvin, ulos rattaisiin, mutta nyt on siirrytty päivän huilihetkeen sisällä ja eka kerta kun nukahti tällaisella huilihetkellään. Tunnin päästä herättelin poitsun…

Illalla mä kävin Bellan kanssa mun ystävän luona kylässä. Pari tuntia vierähti nopeasti ja kuulumisia höpöteltiin paljon. Bella sai tehdä tuttavuutta vähän isompaan koiraan, alkuun jännitti, mutta lopulta koira joutui väistelemään Bellaa, hups. Oli oikein piristävä ilta ja kun ei kovin usein olla nähty niin oli kyllä ihana nähdä!

Lapset nukahti meidän perheen mittapuulla hyvissä ajoin, vähän mietein, että miten Luka mahtaa nukahtaa yöunille kun nukkui päiväunet. Myöhäisen yöunille nukahtamisen takia siis hieman muutettu päiväunia päivähuiliksi, mutta toki saa nukahtaa ja nukkua jos väsyttää. ei ainakaan tässä illassa vaikuttanut nukahtamiseen. Bellalla oli alkuun kova meno sängyssä ja höpötys, mutta sitten zippaaminen unille tapahtuikin hetkessä. Illalla olikin ennen omaa nukkumaanmenoa ihan hyvin aikaa itse vähän rauhoittua ja lukea….

Lue myös

Arkisia hetkiä -Maanantai

Miltä ilo tuntuu kehossasi?

Instagram

@outikarita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.