Hae
Outi Karita

Naistenpäivä, sä voit olla mitä tahansa!

Kukkia, suklaata ja tasa-arvosta puhumista

Ei ole yhtä oikeaa tapaa viettää tai huomioida naistenpäivää, niinkuin ei ole myöskään yhtä oikeaa tapaa olla nainen! Toki naiseutta ja tasa-arvoa tulisi huomioida muinakin päivinä. Meillä jokaisella on oma matkamme, oma tarinamme, joka vaikuttaa nykyhetkeen ja jonka kautta tekomme, reagointimme ja ajatuksemme peilaantuvat. Ne myös muuttuvat kasvun ja kokemusten myötä. Muista, ettet voi ikinä tietää kenenkään taustalla olevaa tarinaa.

Itselleni tämä päivä on nostanut ajatuksiini kiitollisuutta ja omaa naiseutta. Tasa-arvon, naisten oikeuksien ja feminiinisen voiman eteen on vielä tehtävää ja on oikein ja tärkeää niihinkin kohdentaa huomiota. Sitä huomiota tänään monet onkin kohdentanut näihin asioihin ja on hienoa, että tärkeät asiat nousevat keskusteluun tänäänkin ja nuo keskustelut jatkuvat myös huomenna ja niin kauan kuin tarvetta on! Sitä keskustelua on tärkeää pitää yllä! Tällä hetkellä mua kuitenkin puhuttaa naistenpäivänä oma naiseuteni ja positiivisessa mielessä, joten tänään keskityn siihen, hellin itseäni ja nautin naiseudestani, annan ajatusteni virrata just sinne minne ne tänään virtaavat! Uskon myös, että kun keskittää huomiota myös siihen omaan naiseuteensa, niin on mahdollista omaa femiinienergiaa antaa ympärilleenkin ja sitä maailma tarvitsee maskuliinisuuden rinnalle! Meissä kaikissahan on kumpaakin!

Kiitollisena tänään….

Tänään olen kiitollinen naiseudestani, mahdollisuudesta olla äiti, siitä että olen myös itse tytär. Olen kiitollinen siitä, että koen olevani ystävä joillekin ja olen löytänyt paljon ihania naisia elämääni, naisia jotka voimaannuttavat ja tukevat mua, ymmärtävät mua ja ainakin hyväksyvät mut just omanlaisenani. Kiitollinen olen myös siitä, että voin itse tehdä valinnan kotiäitiyden ja työn väliltä ja olen kotiäiti omasta valinnastani. Noh oikeastaan yhteisestä valinnasta myös miehen kanssa ja kiitollinen, että hän sitä osaltaan mahdollistaa ja tukee. Olen kiitollinen feminiinisestä voimasta ja energiasta itsessäni ja näitä haluan itseeni lisää!

Olen kenties vielä hieman rikkonainen,
keskeneräinen, mutta silti kokonainen.
Olen just omanlainen, oikeanlainen, ihanainen,
NAINEN!

Hyvää naistenpäivää!

Millaisia ajatuksia sinulla tänään?

Ps. alla olevan kuvan tarina löytyy mun instasta!
ja saatanpa jakaa muutaman jutun stoorissani vielä naiseuteen, naisten oikeuksiin ja tasa-arvoon liittyvän päivityksen,
joten tsekkaa
@outikarita

Lue myös

Suurin muutos starttaa hyvillä fiiliksillä!

10 kaunista kehossani

Haaveissa…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *