Hae
Outi Karita

Helmikuun treffit ystävänpäivätunnelmissa

Helmikuun treffit ja oli Rikun vuoro järkätä ne. Viime perjantaina oltiin treffeillä, sopivasti samana viikonloppuna kuin ystävänpäivä.

Meillä on siis tällainen treffikäytäntö ollut esikoisen vauva-ajasta alkaen, että käydään joka kuukausi treffeillä, mutta järkätään ne vuorokuukausina. Joskus sovitaan joistain isommista treffeistä yhdessäkin enemmän, mutta pääasiassa niin, että toinen suunnittelee ja toinen saa arvuutella. Tämä on ollut oikein ihana tapa piristää arkea ja parisuhdetta! tämä tapa myös pitää huolen siitä, että sitä kahdenkeskistä aikaa tulee otettua. Viime vuonna käytäntö oli vähän paussilla paljon koronankin takia, mutta muutamat treffit viime vuonnakin treffailtiin täysin kaksin ja muutamat yönylitreffit, niin että vanhempi lapsi oli hoidossa ja vauveli meidän kanssa.

helmikuun treffit

Helmikuun treffit

Lapset vietiin treffien ajaksi isovanhemmille hoitoon ja sitten suunnattiin kaupunkiin. aika nopeasti arvasin, että mennään Amarilloon syömään. Kivan rebto dinneri ja ruoka yllätti positiivisesti. Siitä on varmasti yli vuosi kun olen viimeksi käynyt Amarillossa ja vähän kyseiseen paikkaan oli tullut jo ähky ja ruokakin on joskus ollut pettymys. Nyt kuitenkin ruoka oli todella maukasta ja mehevää!

helmikuun treffit

 

Päädyin ottamaan kana-halloumihampurilaisen ja se tosiaan oli todella mehukas ja maukas! Kuiva siiderilasillinen maistui myös hyvältä! Rikukin oli oikein tyytyväinen annokseensa ja todettiin kummatkin, että paussi Amarillosta on tehnyt hyvää ja nyt yllätti positiivisesti!

Mulla teki hieman mieli jälkkäriä, mutta mahdollisesti jossain muualla ja niimpä kysäisin onko Rikulla jotain ajatusta ja kun ei ollut niin ehdotin, jos mentäisiin Elbassa piipahtamaan ja sinne suunnattiin. Kyseessä on siis paikallinen pieni viinibistro, aivan ihana paikka! Itse otin chai latten ja Riku espresson, ei viiniä tällä kertaa ja yhdessä syötiin kakkupala. Viini olisi kyllä maistunut ja siinä sanoinkin, että olisihan se kiva viettää iltaa pidemminkin kaksin rennosti viinistä nauttien… Senkin aika tulee kyllä!

helmikuun treffit

helmikuun treffit

helmikuun treffit

Tällä kertaa kuitenkin haettiin lapset iltapala-aikaan kotiin meidän kanssa.
Takana oikein rennot ja maukkaat treffit, jotka piristi arkea!
Piristävää oli kyllä myös laittautua!

helmikuun treffit

Sellaiset oli helmikuun treffit,
lue myös:

Tammikuun treffit

Instagramissa

@outikarita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.