Hae
Outi Karita

Kotiäidin vapaapäivä

Kotiäidin vapaapäivä, sellainen työpäivän mittainen sisältäen kahvitauot ja ruokatunnin. Päivä jolloin ei olekaan kotiäiti, aikaväli jolloin kukaan ei tarvi ja saa olla tarpeeton. Oikein tervetullutta! Vietettiin mun yhden ystävän kanssa poripäivä lauantaina kaksin ja oikeastaan pidettiin vuorotellen toinen toisistamme huolta. Suunnitelmat muuttuivat pariin otteeseen, mutta siitä pidettiin kiinni, että vietetään vähän vapaata rennosti.

Kotiäidin vapaapäivä

Ei me oikeastaan mitään ihmeempiä tehty, mutta ei tarvinnutkaan! Kierreltiin kauppoja ja välillä jotain pientä tarttui mukaan. Itse kun olen kotihoidontuella niin eipä sitä kovin isosti shoppailla tällä hetkellä, mutta oli ihana vaan katsellakin ja inspiroitua. Kovin mieli oli jo keväässä ja sain mä ainakin miehelle kerrottua tän reissun jälkeen äitienpäivälahjaideoita, hih! Into myös kevätsisustukseen iski, kun katseli kaikkea ihanaa keväistä, onneksi kotoa löytyy jo monenmoista!

Treffattiin aamupäivällä Puuvillassa (kauppakeskus) ja siinä kierreltiin ensin. Käytiin kahvilla Porin paahtimo Cafe solossa ja mulla mukaan tarttui vähän kahvipapujakin sieltä. Jätettiin autot puuvillaan ja käveltiin ihanassa talviauringonpaisteessa keskustaan. Aikaa olikin jo hurahtanut ja lastenvaate kirppiksellä ehdittiin sen verran käymään,e ttä totesin, että ajan kanssa uusiksi, kirppis oli menossa jo kiinni. Niin ja mitäs muutakaan kuin lastenvaatteita katselemassa, hups! Käytiin sitten parissa sisustusliikkessäkin, niissäkin itseasiassa mulla oli agendana Bellan 1-v synttäreille kattauskynttilät, jotka olivatkin päässeet loppumaan. Onneksi lisää on tulossa, nimittäin iskin silmäni ihan totaalisesti ihaniin pastellisävyisiin kynttilöihin. Oli niitä sisustusjuttuja muutenkin ihana katsella!

kotiäidin vapaapäivä

Sopiva nälkä kerättiin ja suunnattiin Torget:iin syömään ihan Porin heittämällä parhaat pizzat ja juomaan lasit valkkaria. Tiramisut ja cappuchinot vielä päälle ja jaksettiin käppäillä takaisin Puuvillalle pimenevässä alkuillassa.

Kotiin olikin suunta sitten ruokakaupan kautta, mutta ihan siksi, että hain Rikulle nimpparilahjayrtit, jotka Lukan kanssa sunnuntaiaamuna sitten istutettiin.

Voi kuulostaa jonkun korvaan tylsältäkin irtiotolta, mutta tää oli oikein ihana päivä mulle ja meille kahdelle ystäväiselle, just sopiva kotiäidin vapaapäivä ja irtiotto tähän hetkeen! Viini maistui hyvältä ja mielessä kyllä voisi olla pieni viini-iltakin piakkoin….

Kotiäidin vapaapäivä

Lue myös

Annan ilolle luvan, muutama ajatus ja suunnitelma helmikuulle!

Tammikuun kooste, matkaa itseensä, treffejä, perhettä….

Instagram

@outikarita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.