Hae
Outi Karita

Tammikuun treffit

Tammikuun treffit herätteli meidän treffiperinnettä jälleen hereille. Viime vuonna se vähän uinui toisen lapsen syntymän ja etenkin koronan vuoksi. Treffailtua tuli kyllä viime vuonnakin, täysin kaksin kuitenkin taidettiin treffata vain kerran. Muutamat yönyli taaperovapaat treffit kyllä pidettiin. Meillä syntyi esikoisen syntymän jälkeen treffikäytäntö, josta muodostui kiva perinnekin piristämään pikkulapsiarkea. Kerran kuussa käydään ainakin pienillä treffeillä kaksin. Treffit voivat siis olla parista tunnista yön yli kestävät, sisältö voi olla kotoilua kaksin, kahvilakäynti, ollaan käyty melomassa, leffailua, taidenäyttelyä, teatteria, ravintolaa, mitä vaan….

Tammikuun treffit

Tammikuun treffit

Nämä tammikuun treffit oli nyt mun järkkäämät. Kummatkin lapset aamupäiväksi mammalaan ja pari tuntia treffailua. Suunnitelmat muuttuivat ja syntyivät hieman lennossa vähän säänkin takia. Tihkusade ja loskaiset tiet kun ei houkutelleet romanttiselle kävelylle keskustan puistoissa, hups! Oli siis ajatus käydä aamiaisella sekä käppäillä juurikin keskustan puistoissa.

Käytiin myöhäisellä aamiaisella Petra’s cafe:ssa. Heillä on valmiita settejä kolmen kaupungin tyylillä, ne ovat Pori, Helsinki ja Pariisi. Itse valkkasi Pariisin, mutta mukaan eksyi kyllä vähän Poria. Croisantit sisältö sopi kenties paremmin tänne ja leivonnainen, perinteinen porilainen masaliisa. Kyllä, luit oikein, se ei ole mokkapala tai mikään vastaava, se on masaliisa! Riku valkkasi sitten Helsinkiaamiaisen.

Tammikuun treffit

Pelattiin pari erää korttipeliä aamiaisen jälkeen. Mä voitin kummatkin pelit, Jes! Pelien jälkeen pienen pohdinnan päätteeksi päädyttiin lähtemään pienellä autoajelulle Noormarkkuun. Ajeltiin katselemaan Noormarkun maisemia ja taloja, pysähdyttiin koskelle vähän kuvailemaan, mutta loskakeli esti isommin lähtemästä fiilistelemään aluetta. Käytiin myös ruokakaupassa ohimennen, treffien kohokohta, no ei ihan, mutta pieni tarpeiden täydennys. vähän jotain arkistakin mukaan tottakai!

Tammikuun treffit

Vaikka muutamat kuvat ja reels pätkät talteen tuli kuvattua, niin puhelimet eivät kyllä häirinneet meidän treffejä vaan pysyivät äänettömillä ja muutenkin hiljaisina treffien ajan.

Ajeltiin hakemaan muruset kotiin ja kotimatkallahan kummatkin nukahti päiväunille ja saatiin vielä kaksin kotonakin aikaa. Nyt tosin mies tuhisee unisena tässä sohvalla ja mä näpyttelen vieressä tätä tekstiä, heh… Kyllä vain jo tällaiset muutaman tunnin treffit kaksin ja vähän irtiottoa tästä kotoa teki kummasti hyvää! Puspus!

Tammikuun treffit

Millaisilla treffeillä sä olet viimeksi käynyt?
Jos olet parisuhteessa, niin onko tapana treffailla?

Instassa pieni reels pätkä meidän treffeistä, hieman pikakelauksella, mutta ihan hauskahan siitäkin tuli!

@outikarita

Lue myös

Rehellistä arkea – Tiistai energiaa täynnä!

Rento perheviikonloppu

Perhe-elämän keskellä treffailua

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.