Hae
Outi Karita

Toivotan tervetulleeksi iloa, kepeyttä ja huolettomuutta

Eilen aloitin Kehomielen taika -pienryhmävalmennuksessa, joka on paljoltikin henkistä valmennusta, jossa yhdistyy keho ja mieli. Tämä on sopivaa jatkumoa syksyn FemFlow joogarupeamalleni ja sille henkiselle matkalle itseeni, joka on käynnistynyt. Valmennusta pitää Maija Naisten hyvinvointikeskus Olennaisessa.

”Kurssilla yhdistelen lifecoaching eli henkisen valmennuksen elementtejä mindfulnessiin ja läsnäoloharjoituksiin sekä amennan ajatuksiani kehomielen yhteydestä, joogafilosofiasta ja ihan kaikesta mitä reppuun on vuosien aikana tarttunut.”
Kurssikuvauksesta pomittua

Kurssin alkaessa tavoitteeni ja toiveeni kurssin suhteen ei ollut täysin selkeät. Ajattelin vain, että tästä saa tukea juurikin tuolle omalla henkiselle matkalle ja kehitykselle sekä mielen päällä olevien asioiden käsittelyyn. Koen myös, että tämä on jotain itselleni, omaa aikaa, oma juttuni vain itselleni itseäni varten. Tiedän kyllä muidenkin tästä hyötyvän, sillä kun pidän huolta itsestäni, pystyn antamaan itsestäni parempaa ja enemmän muillekin.

”Kurssilla on aina vahvasti mukana holistinen näkemys; miten meidän keho ja sielu voi soljua leppoisasti virraten suhteessa toisiinsa, mutta myös siihen, miten elämme yhteiskunnassa.”
Kurssikuvauksesta pomittua

Ensimmäisellä kerralla syntyi ajatuksia, joita tämä valmennus voisi tarjota minulle ja oikeastaan nyt ensimmäisellä kerralla piti myös kirjoittaa ajatuksenvirtana mitä ajatuksia syntyi siitä, mitä kaipaa tällä hetkellä. Tämä tehtiin muiden harjoitusten yhteydessä, jotka herättelivät näitä ajatuksia. Iloa, kepeyttä ja huolettomuutta. Näitä toivotan tervetulleeksi elämääni lisää! Ilosta olen paljon jo kirjoittanutkin ja nyt tuli mukaan nuo kepeys ja huolettomuus. Läsnäoloharjoituksen aikana, kehosta kumpuavaa liikkeen hidastuessa ja lakatessa, sisäisen liikkeen jatkuessa osasin nähdä sitä sisäistä liikettäni. Ajatuksiini hiipi ballerina, joka kepeästi ja huolettomasti pyörähteli, tunsin hymyileväni…

”Kehollinen ymmärrys ja vahva kehoyhteys mahdollistavat läsnäolon arjessa. Tunnistatko oman tapasi reagoida arjessa vai tuntuuko, että toimit autopilotilla suoriutuen päänsisäisestä ”pitäisi” listasta? Oletko koskaan ajatellut, minkälaisten uskomusten kautta muodostat mielipiteesi? Minkälainen on suhteesi kehoon, mieleen ja läsnäoloon? Ovatko ne osa sisäistä ”pitäisi” listaa vai toivoisitko niiden olevan saavutettavissa arjen keskellä?”
Kurssikuvauksesta pomittua

Vistit, olen onnellinen ja kiitollinen itselleni, että päätin lähteä tähän valmennukseen! Meitä on 7 ryhmässä ja se olikin maksimimäärä tälle valmennukselle. Yhdessä ja erikseen koetaan ja jaetaan nyt 8 viikon valmennus. Mitä tämä matka tuokaan ja antaa jää nähtäväksi, alku on hyvin lupaava ja tuntuu, että kuormitus josta kirjoitin viime kirjoituksessani alkoi jo kevetä. Vaikka matkaa on tehtävä kuormituksen vähentämiseksi ja jotta se ilo saadaan pulppuamaan täyteen voimaansa ja kepeys sekä huolettomuus isommaksi osaksi arkea, niin uskon ja tunnenkin jo tämän valmennuksen osaltaan auttavan tässä!

Tässä kuvassa sitä iloa, kepeyttä ja huolettomuutta!
Kuva on tältä aamulta!

Lue myös

Kuka vaan voi kuormittua, minäkin!

Ilon vuosi 2021

Kiitos vuosi 2020 – Pelosta iloon!

Seuraa myös instagramissa

@outikarita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.