Hae
Outi Karita

Rento perheviikonloppu

Lähes täydellinen viikonloppu ja tän saattaisin sanoa jonkin muunkinlaisesta viikonlopusta. Kyse on kenties siitä, että kun on sellaista tekemistä ja olemista mitä on kaivannut, niin se on vaan täydellistä! Tämä viikonloppu on vietetty paljon aikaa perheenä yhdessä puuhaten ja ollut sellaista rentoa puuhaa. Itsekin pystyin hellittämään suorittamisesta ja täydellisyyden hakemisesta, joihin kovin helposti sorrun…. Tämä tosin nosti päätään kun pienen särön tähän rauhaan ja täydellisyyteen toi, kun Rikua tarvittiin sunnuntaina työkeikalle päivällä ja siinä vierähti oma aikansa.

Mitä sitten olemme tehneet?

Vuoropäivinä viikonloppuisin yleensä herätään lasten kanssa, siis minä ja Riku vuorotellen, toinen nousee ja toinen saa jäädä halutessaan vielä huilailemaan. Mä sain jäädä lauantaina ja vähän nukuinkin itsekseni ja herättyäni jäin sänkyyn hetkeksi lukemaan kirjaa. Ihanan rauhaisa aloitus päivälle! Riku nukkui sitten sunnuntaina pidempään.

Lauantaina lähdettiin aamupäivästä lounaalle ja lelukapoille, samalla viikonlopun ja alkuviikon ruokaostokset hoitaen, tiistaille saatiin tilattua nimittäin kauppakassi ja siihen asti oli ostokset nyt tekemättä. Suuntana oli Puuvilla ja pitkään aikaan ei siellä oltukaan oltu perheenä yhdessä. Koronan takia rajoitettu vähän tallaisia menoja, mutta nyt mentiin. Luka pääsi lemppari rafla-annoksensa pariin, Momenton nugetit ja ranut. Maittoi meille kaikille lounas oikein hyvin! Lelukapoilla käytiin ja lopulta Luka valkkasi sammakkopeli, sen missä sammokkoja yritetään saada pomppimaan purkkiin.

Lähdettiin sitten päivällä vielä ulkoilemaan ennen päivällistä ja Bellan toisten päiväunien aikaan. Pikkumetsässä vähän seikkailtiin ja vähän pulkkailtiin tässä kodin lähistöllä. Ihanaa lumisadetta fiilistelin ja intoudin kovasti kuvailemaan! Ilta touhuttiin kotosalla rennosti…

Sunnuntaina aamupäivä vietettiin retkeillen. Lähdettiin yyteriin ja otettiin pulkka mukaan. Bella nukkui lähes koko reissun ja toisaalta helpompi niin. Lukan kanssa viilletettiin dyyneillä pulkan kanssa ja käytiin kurkkaamassa merta. Loppuretkestä grillattiin makkarat yyterin punaisella tuvalla, jossa on valmiina tuli 9-15 aikavälillä, helppoa!

Vielä on tarkoitus sunnuntaisaunaan suunnata, se on melkeinpä meidän sunnuntai-iltojen vakio! Ajattelin myös pysähtyä ohjatun äänimaljarentoutuksen pariin, joka on jaettuna Olennaisen hyvinvointiryhmässä facessa. Kyse on siis ryhmästä johon voi lunastaa paikan Olennaisen verkkokaupasta.

Touhuttu on siis yhdessä perheenä ja kuitenkin saatu ja annettu aikuisten kesken myös kumpikin omia levähdyshetkiä ja aikaa tehdä omia juttuja, kuten omalta osaltani olen saanut ja ottanut aikaa mm. blogata, lukea ja vain olla.

Millainen on sun viikonloppu ollut?

Lue myös

Punainen linssikeitto chorizolla tai vegenä talvipäiviä lämittämään

Ruokavaliomuutokset hyvinvoinnin vuoksi

2020 muistoissa

Ilon vuosi 2021

Instassa

@outikarita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.